Aronia original matični sokovi

75

Proizvodi njemačke tvrtke Aronia Original (sokovi, namazi, dodaci prehrani) proširila je svoju ponudu te od sada, uz klasični 100% matični Aronia Original sok, nudi i četiri izrazito snažne i zdrave mješavine.

Brojni stručnjaci aroniju još nazivaju i namirnicom budućnosti jer u doba brze hrane predstavlja kvalitetno rješenje kada je u pitanju čišćenje i snaženje organizma, a sada su joj dodani i snažni prirodni saveznici. Aronia Original je proizvod koji će osnažiti i ojačati svaki organizam u kojemu je premalo vitamina i minerala i tako utjecati na zdrav unutarnji i vanjski izgled.

Nijedan sok ne sadrži konzervanse, umjetne boje, okuse i mirise:

ARONIA I BRUSNICA 100% MATIČNI SOK (0,7 lit; 89,00 kn) – Aronija i brusnica u jednome soku. Ovi najjači prirodni saveznici protiv mnogih boljki savršeno se nadopunjuju u omjeru 66% aronije i 33% brusnica. Aronija ovom soku daje svu svoju snagu, a brusnica osim okusom nadopunjuje svojim slasnim plodovima. Brusnica je prirodni antibiotik i dosad se nebrojeno puta potvrdila u doprinosu za zdravlje. Plodovi brusnice sadrže minerale, vitamin A, vitamin C, kalij i biljna vlakna. Crvena tvrda bobica ima zbog veće količine vitamina C kiselkast okus.

ARONIA I PASJI TRN 100% MATIČNI SOK (0,7 lit; 109,00 kn) – Pasji trn sadrži najveći postotak rijetke omega 7 masne kiseline ( 30% – 35%) i preko 190 nutrijenata i fitonutrijenata koji pomažu organizmu. Pasji trn sadrži provitamin A, vitamine B1, B2, B3, B6, C, D, E i K1. Bogat je flavonoidima – fitonutrijentima koji pomažu u borbi protiv zloćudnih bolesti. Utječu na smanjenje bolova i upala te pomažu postizanju normalne tjelesne težine. Ne sadrži konzervanse, umjetne boje, okuse i mirise.

ARONIA I ŠLJIVA 100% MATIČNI SOK (0,7 lit; 99,00 kn) – Aronia Original sok u kombinaciji sa šljivom osvježit će, dati snagu i omogućiti da uživate u jedinstvenom okusu vrhunskih prirodnih proizvoda. Šljiva nam pomaže kod poteškoća s koncentracijom, jača srce i imunitet te regulira probavu. Omjer ove voćne delikatese je 55% aronije i 45% šljive.

ARONIA I NAR 100% MATIČNI SOK (0,7 lit; 89,00 kn) – Sokovi aronije u kombinaciji s narom sve su popularniji. Nar se uzgaja već 5000 godina, poznavali su ga još u dobu antike i pravi je vatromet vrijednih bioaktivnih sastojaka koji ublažavaju brojne zdravstvene poremećaje i bolesti.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here