Ekološki džem od smokava s narančom Dida Boža ponio titulu Top Delikatesa u Češkoj

52

Ekološki džem od smokava s narančom Dida Boža osvojio je nedavno još jednu laskavu titulu – proglašen je Top Delikatesom na neovisnom testiranju održanom u Češkoj.

To je proizvođaču, tvrtki Hermes International iz Turčina kraj Varaždina, i distributeru proizvoda tvrtke na češkom i slovačkom tržištu, tvrtki Laska Dalboss iz Praga, donijelo pravo obilježavanja proizvoda oznakom Top Delikatesa u naredne četiri godine u Češkoj, izvijestili su iz Hermesa.

Uz to, džem od smokava s narančom predstavljen je na Međunarodnom gastronomskom sajmu Víno&Delikatesy u Pragu gastronomskim stručnjacima i potrošačima.

“Ponosan sam na naš međunarodni uspjeh i sretan što su naš džem od smokava s narančom prepoznali i stručnjaci i krajnji kupci. Ova nam je nagrada još jedan poticaj u daljnjem stvaranju kvalitetnih i inovativnih proizvoda kojima ćemo nastaviti opravdavati povjerenje potrošača”, istaknuo je Neb Chupin, direktor tvrtke Hermes International.

Priznanje Top Delikatesa označava proizvod najviše kvalitete u Češkoj Republici i dodjeljuje se proizvodima koji u neovisnom testiranju postignu najviše ocjene. Organizator testiranja je tvrtka Vego Prag s.r.o., a u njemu mogu sudjelovati proizvodi podrijetlom iz Češke, ali i drugih zemalja.

Proizvodi Dida Boža su putem distributera, tvrtke Laska Dalboss iz Praga, na češkom tržištu prisutni od 2009. godine kroz šest lanaca trgovina i u brojnim manjim trgovinama. Češki kupci tako imaju priliku uživati u svim proizvoda iz asortimana Dida Boža, a prema podacima Ruhije Hasića iz tvrtke Laska Dalboss, najpopularniji su ekološki džem od smokava i ekološki džem od smokava s narančom, koji je i dobio priznanje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here