Encian predstavio Fiber Up! pšenične mekinje

68

Sa željom da osigura kvalitetan i visoko vrijedan obrok u Encianu su osmislili novi proizvod Fiber Up! pšenične mekinje. Fiber Up! je izvanrednog okusa i hrskave teksture pa je odličan izbor za doručak i dobar početak dana.

Pšenične mekinje dobivaju se iz vanjske ljuske zrna pšenice te su bogate celulozom, vlaknima, mineralima (željezo, magnezij i fosfor) i vitaminima.

Dijetalna vlakna danas su neizostavni dio zdrave prehrane i pružaju brojne zdravstvene prednosti:
• normaliziraju rad, održavaju integritet i zdravlje crijeva,
• imaju blagotvorno djelovanje na razinu šećera i kolesterola u krvi, te
• pružaju dulji osjećaj sitosti i potpomažu održavanje vitke linije.

Zbog visokog sadržaja vlakana Fiber Up! mekinje reguliraju probavu te blagotvorno djeluju na metabolizam i održavanje zdravlja organizma.

Vlakna pšeničnih mekinja doprinose ubrzanju prolaska sadržaja kroz crijeva. Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom najmanje 10 g vlakana pšeničnih mekinja.

Fiber Up! pšenične mekinje miješaju se s mlijekom ili jogurtom, voćnim sokom te se mogu umiješati u varivo ili juhu. Ne sadrže sastojke životinjskog porijekla pa su pogodne i za vegetarijance.

Sastojci: pšenične mekinje 42%, integralno pšenično brašno, integralno raženo brašno, integralna ječmena zrna, kukuruzno brašno, šećer, ječmeni slad, sol, sojin lecitin.

U trgovine dolaze u pakiranju u stand up vrećici od 250 g.

Kartonsko pakiranje: 12 kom

Bar kod komercijalnog pakiranja: 3858890100525

Marketinška podrška: trade aktivnosti, POS materijali

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here