Metro Cash & Carry proširio asortiman gotovih slastica

73

Gü premium slastice i Delifrance smrznuti macarons po prvi puta na hrvatskom tržištu

Trgovački lanac Metro Cash & Carry u ponudu svog veleprodajnog centra Jankomir ulistao je asortiman gotovih slastica robnih marki Gü i Delifrance.

Ako volite čokoladu, limun i dizajnerska pakiranja osvojit će vas engleski brand Gü te njihovi cheesecake-ovi i čokoladni souffle-i vrhunske kvalitete koji osvajaju okusom, praktičnošću i primamljivom ambalažom.

Francuski brend Delifrance upakirao je pak macaronse, šarene predmete žudnje trendsetterica diljem svijeta u primamljivu ambalažu od 12 komada hrskavih šarenih kolačića jednostavne upotrebe: odmrznuti i pojesti te pritom dobro uživati.

Navedeni proizvodi su po prvi puta ekskluzivno dostupni u Hrvatskoj, u Metro veleprodajnom centru Jankomir.

Procjenjuje se da se jedna Gü slastica u svijetu pojede svake dvije sekunde. Ovoj statistici od nedavno se pridružuje i Zagreb. U Metro rashladnim škrinjama u Jankomiru potražite stoga Gü premium proizvode vrhunske kvalitete: New York cheesecake ili cheesecake s okusom limuna koji dolaze u atraktivnim staklenkama, po dvije u jednom pakiranju, iz kojih se mogu odmah i konzumirati bez potrebnog odmrzavanja ili pečenja po cijeni od 34,98 kuna.

Ukoliko ste više ljubitelj čokolade, uživajte u Gü čokoladnom souffle-u ili čokoladnom souffle-u s narančom po maloprodajnoj cijeni 34,98 kuna. Čokoladne souffle-ove potrebno je peći desetak minuta u pećnici, nakon čega možete uživati u čokoladnom blaženstvu tekuće čokolade i hrskavog biskvita.

Macaronsi su već zaludili trendsetterice diljem svijeta, no rijetko koja se upušta u njihovu pripremu. Komplicirana izvedba i dugotrajan proces pripreme još više ističu osebujnost i značaj ovih šarenih kolačića.

Nemojte se mučiti i bacati neuspjele pokušaje domaćih macaronsa. Posegnite za jednostavnijim rješenjem: smrznutim Delifrance macaronsima, savršenom kombinacijom hrskavog i ukusnog.

Dvanaest šarenih i hrskavih okruglih kolačića po cijeni od 74,98 kuna (6,24 kuna po komadu) izrađeni su od prirodnih sastojaka, prvenstveno bjelanjaka i badema u prahu, te u pakiranju dolaze po dva kolačića s okusom kave, čokolade, pistacija, malina, limuna i vanilije.

Delifrance macaronse nakon vađenja iz hladnjaka potrebno je staviti na sobnu temperaturu i pričekati da se odmrznu.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here