Podravkaši doniraju više od 170 tisuća kuna u humanitarne svrhe

40

Koprivnička Podravka i njeni zaposlenici nastavljaju pomagati stanovnicima Slavonije koji su pogođeni poplavama.

Nakon što je upravo Podravka među prvima pomogla slanjem hrane u ugrožena područja, organizirano je i prikupljanje odjeće, obuće te higijenskih potrepština, a humanitarnu notu imalo je i finale ovosezonskog Lino višebojca, na kojem je prikupljeno više od 1.500 plišanih medvjedića za djecu s poplavljenih područja.

Svoj obol humanitarnim aktivnostima dali su i dobrovoljni darivatelji krvi Podravke pokrenuvši inicijativu prikupljanja novčane pomoći među Podravkašima. Hvalevrijednoj akciji pridružila se i Udruga volontera Podravke PULS, a zatim su svoj doprinos dali i ostali zaposlenici, koji su odvojili iznos u humanitarne svrhe prema vlastitim mogućnostima te na njima prihvatljiv vremenski period.

“Odaziv Podravkaša nadmašio je sva očekivanja. Vlastiti doprinos uplatama novca dalo je ukupno 790 radnika Podravke, Danice te Belupa i Deltis pharma. Već u lipnju prikupljeno je gotovo 70 tisuća kuna, a prikupljanje se nastavlja sve do lipnja iduće godine te će se ukupno prikupiti više od 170 tisuća kuna. Sav prikupljen novac biti će uplaćen Crvenom križu Hrvatska”, ističu iz Podravke.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here