Dukatela s poboljšanom recepturom i novom ambalažom

49

Dukatela mliječni namaz, spravljena od samo najboljeg vrhnja, sada je još kremastija i mazivija za potpuno uživanje u doručku.

Uz poboljšanu recepturu, Dukat je predstavio i redizajniranu ambalažu te novo ime klasične Dukatele, koja se sada na policama trgovinama može pronaći pod nazivom original.

Dukatela mliječni namaz od najfinijeg vrhnja prvi je mliječni namaz na našem tržištu. Proizvedena prema originalnoj Dukatovoj recepturi, Dukatela nosi oznaku “Izvorno hrvatsko”.

No, Dukatela osvaja potrošače i izvan granica Hrvatske te je 2013. godine Dukatela original nagrađena najvišom ocjenom za kvalitetu i okus na vodećem svjetskom testiranju kvalitete prehrambenih proizvoda koje provode stručnjaci Međunarodnog instituta za okus i kvalitetu proizvoda (iTQi) u Bruxellesu.

Osvježavajući i savršene mazivosti, Dukatela mliječni namazi prirodan su izvor vrijednih nutrijenata, kalcija i bjelančevina, te su stoga nezaobilazan dio pravilne i uravnotežene prehrane.

Ljubiteljima Dukatele na raspolaganju su tri okusa: Dukatela original, Dukatela light s čak 55 posto manje mliječne masti te Dukatela s povrćem. Sve tri Dukatele dostupne su u pakiranjima od 70 i 150 grama, a Dukatela original i Dukatela s povrćem i u 250-gramskom maxi pakiranju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here