Kaufland otvorio novu prodavaonicu u Umagu

236

Kaufland je danas otvorio novu prodavaonicu u Umagu u kojoj je posao pronašlo 120 djelatnika, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Nova poslovnica je ukupno 32. prodajno mjesto Kauflanda u Hrvatskoj te treće u Istri.

Raspolaže s 2.500 četvornih metara prodajne površine te asortimanom od 20.000 različitih proizvoda. Uz 230 parkirnih mjesta, u sklopu dućana su i specijalizirane trgovine.

Poslovnicu su otvorili direktor prodaje Kauflanda Damir Grlač i gradonačelnik Umaga Vili Bassanese u nazočnosti generalnog direktora Kauflanda Hrvatska Andreasa Wendyja.

Na otvorenju dućana voditeljica ekspanzije Kauflanda Zdravka Škrinjar uručila je donaciju u iznosu od 20.000 kn dječjem vrtiću “Duga” iz Umaga za nabavu uređaja za djecu s govorno-slušnim poteškoćama koju je primila ravnateljica vrtića Marija Adamović.

1 COMMENT

  1. Kao predsjednica Udruge “Pružam ti ruku” Umag – “Ti porgo la mia mano” Umago, zahvaljujem na donaciji vrtiću “Duga” koja će biti utrošena na opremanju kabineta za logopedske vježbe. Naša Udruga lobirala je za otvaranje radnog mjesta logopeda u dječjem vrtiću, jer Udruga ima za cilj da promiče i unapređuje položaj djece sa teškoćama u razvoju i osoba sa posebnim potrebama. Zahvaljujem u ime Udruge čiji će mali članovi biti budući korisnici pomagala u kabinetu.Srdačan pozdrav Slavica Renko

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here