Ledo proširio asortiman smrznute ribe

128

Konzumacija ribe vrlo je važna za pravilno funkcioniranje organizma pa tako stučnjaci preporučuju konzumaciju riba dva puta tjedno kao idealan unos za zdravlje i vitalnost organizma. Naime, riblje bjelančevine lako su probavljive, a omega 3 masne kiseline imaju blagotvoran učinak na zdravlje krvožilnog sustava.

Asortiman Ledo smrznute ribe uistinu je širok – za svakoga ponešto. U njemu od sada možete pronaći i vrhunsku bijelu ribu poput proizvoda Ledo Orada očišćena 500 g i Ledo Brancin očišćeni 450 g. Ove delikatese iz Jadranskog mora jednostavno je pripremiti, a oduševit će gurmane svih generacija.

Riba se u našim krajevima već tradicionalno priprema na roštilju, stoga ne čudi što je baš takva omiljena kod gurmana.

Upravo zato Ledo je u svoju ponudu uveo novi proizvod Ledo Riblji grill mix 650 g – u jednom pakiranju možete pronaći odreska tune, losos filete i očišćenu lignju koje je prije pripreme potrebno isplahnuti pod mlazom mlake vode i osušiti papirnatim ubrusom, a sama priprema je vrlo jednostavna na gril tavi ili na roštilju. Brz i ukusan obrok s mirisom mora bit će spreman u trenu.

Uz već dobro poznate Ledo riblje filete (oslić, bakalar i losos) od sada u obitelji Ledo ribljih fileta možete pronaći i najfiniju skušu – Ledo Skuša fileti 400 g. Ova plava riba zahvaljujući svom bogatom okusu ima brojne poklonike među ljubiteljima mediteranskih jela, a za njenu pripremu nije potrebno mnogo kulinarskog umijeća jer je prethodno očišćena i filetirana.

Još jedna od novosti u Ledo škrinji je i simpatična poslastica namijenjena najmlađima, Ledo Fish popsi 250 g. Radi se o paniranim kuglicama od najfinijeg mesa bakalara koje će mališani jednostavno obožavati.

Neutralan miris ribe i zanimljiv oblik malih kuglica privući će pažnju najmlađe populacije, a hrskava panada učiniti će obrok još ukusnijim i zabavnim baš poput igre.

Ukusna i hranjiva Ledo smrznuta riba najbolji je izbor kada želite u svoj meni unijeti dašak mediteranske kuhinje, a svoju prehranu učiniti raznolikijom i zdravijom.

Prodajno mjesto Super Konzum:
Ledo Brancin očišćeni 450 g – 39,99 kn
Ledo Orada očišćena 500 g – 44,99 kn
Fish pops 250 g – 14,99 kn

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here