Mesni specijaliteti iz Ledo škrinje

119

Novosti iz Ledo škrinje oduševit će ljubitelje najfinijih pilećih i purećih specijaliteta. Radi se o pravim klasicima poput cordon bleua i paniranih pilećih medaljona i odrezaka, ali i o delicijama namijenjenim ljubiteljima egzotičnijih poslastica poput kebaba ili američkog specijaliteta, mariniranih krilca.

Panirana piletina oduvijek je omiljen prizor na obiteljskom stolu, a Ledo od sada nudi panirane pileće proizvoda koji će oduševiti one koji u hrani vole uživati no za njenu pripremu nemaju mnogo vremena.

Proizvodi u Ledo liniji paniranog bijelog mesa gotovi su za svega par minuta, a obožavat će ih i mali i veliki ljubitelji paniranog mesa.

Novosti u Ledo škrinji su Ledo panirani cordon bleu 500 g, Ledo Panirani pileći medaljoni 500 g i Ledo Panirani pileći odrezak 480 g punjen šunkom i sirom nalazi svoje obožavatelje kod svih generacija. Ledo im zato nudi proizvod koji je jednostavan za pripremu i izvanredan odabir u svakoj situaciji.

Ledo ima novost i za ljubitelje omiljene orijentalne poslastice, Ledo kebab 500 g. U Ledo škrinji možete pronaći već začinjeno nasjeckano pureće meso, niske energetske vrijednosti namijenjeno upravo pripremi čuvenog kebaba. Sve što vam je potrebno uz meso su lepinja ili tortilja te ukusni umaci.

Ljubitelje pikantnih okusa oduševit će još jedan novitet u Ledovoj ponudi, Ledo Marinirana pileća krilca 600 g. Za njihovu pripremu potrebno je petnaestak minuta, a pripremljena zlatno žuta krilca idealno se slažu uz slatko-kiseli umak.

Za njihovu pripremu nije potrebno mnogo kulinarskog umijeća.

Sve one koji paze na liniju posebno će oduševiti usitnjeno pileće meso, jer sada tradicionalna jela poput bolognesa, ćufta ili lasagna postaju manje kalorična. Ledo Usitnjeno pileće meso 500 g idealna je alternativa crvenom mesu kad poželite pripremiti lagan i ukusan obrok od pilećeg mesa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here