Najavljeni Dani piva Karlovac

71

Dani piva ugostit će neke od najvećih glazbenih zvijezda: Dubiozu kolektiv, Massima i Hladno pivo

Dani piva Karlovac održat će se od 22. do 31. kolovoza na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu. Najznačajniji pivski festival u Hrvatskoj održava se po 28. put, a tijekom deset festivalskih dana posjetitelji će moći uživati u zabavnom programu i odličnom pivu. Organizator Dana piva je tvrtka Fest koja je dobila koncesiju za Dane piva Karlovac, a generalni sponzor i ove je godine Karlovačka pivovara.

Na današnjoj konferenciji za novinare najavljene su i brojne promjene u konceptu Dana piva.

“Mijenja se izgled same lokacije, povećat će se broj pozornica pa će se program odvijati na ukupno četiri pozornice i značajno se ulaže u infrastrukturu. Određeni zaokret napravljen je i u zabavnom programu, a na središnjoj pozornici nastupit će neke od trenutno najvećih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda. Tako će Dani piva ugostiti Dubiozu kolektiv, Massima, Hladno pivo, a nastupit će i Klapa Intrade, Jole, Maja Šuput, Ivan Zak, Jelena Rozga, Thompson i Jasmin Stavros”, istaknula je Anita Tuček, direktorica prodaje tvrtke Fest.

Gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić smatra da će navedene promjene doprinijeti poboljšanju kvalitete Dana piva.

“Prvi put odabran je ponuđač koji će dulje vrijeme organizirati manifestaciju što će osigurati kontinuirano poboljšanje kvalitete programa.  Ova manifestacija ima tradiciju i godinama doprinosi turističkoj promociji našeg grada. Promjena koncepcije, renomirani izvođači, novosti u programskom, organizacijskom i marketinškom konceptu, najbolja su pozivnica svima da se odazovu druženju u gradu susreta”, kazao je Jelić.

Karlovačka pivovara, kao generalni sponzor, radit će na tome da pivo doista bude u središtu manifestacije.

Predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Branka Slaveska istaknula je da pivovara iznimno mnogo ulaže u svoju lokalnu zajednicu i želi da Dani piva prerastu u veći regionalni događaj na kojem bi potrošači mogli probati nešto novo i drugačije.

“Naša vizija je da Dani piva do 2020. godine budu najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj te da na njemu ima znatno više posjetitelja. Tako smo za ovu godinu pripremili nekoliko noviteta. Osigurat ćemo ponudu 15-ak različitih pivskih brendova iz kompanije Heineken koji inače nisu dostupni u Hrvatskoj i to će biti sjajna prilika da hrvatski ljubitelji piva kušaju nešto novo. Također, naši stručnjaci održat će edukativne degustacije piva u sklopu kojih će posjetitelji moći naučiti nešto više o kulturi piva. Nadalje, kao odgovorna kompanija, nastavit ćemo promicati odgovorno konzumiranje kroz aktivnost ‘Ja sam 18+’, a organizirat ćemo i besplatan prijevoz za posjetitelja Dana piva”, istaknula je Slaveska.

Detaljan raspored svih nastupa izvođača i ostalih sadržaja bit će uskoro dostupan na promotivnim materijalima manifestacije, te na Facebook stranici Dana piva Karlovac.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here