Podravka krem juhe bogatstvo povrća

25

Nove Podravka krem juhe bogatstvo povrća posebno su razvijene za sve gurmane, ljubitelje novih okusa i dobre kuhinje. Pružaju užitak u punom, bogatom i kremastom okusu upotpunjenom biranim začinima i povrćem. Kuhaju se svega pet minuta, ne sadrže pojačivače okusa, arome i bojila te su prikladne za vegetarijance.

Podravka je za asortiman Krem juha bogatstvo povrća osvojila veliko priznanje: Cropak godine 2014 i Cropak u kategoriji “Ambalaža hrvatskog proizvoda” koja omogućuje direktan plasman za nagradu World Star Award za ambalažu, a pod pokroviteljstvom WPO (World Packaging Organisation).

Asortiman čine četiri juhe: Krem juha od bundeve sa sjemenkama suncokreta 72 g, Krem juha od gljiva s maslinovim uljem 63 g, Krem juha od brokule i cvjetače 66 g i Krem juha od zelenih i bijelih šparoga 80 g.

Krem juha od bundeve sa sjemenkama suncokreta omogućuje da ne morate čekati jesen kako biste uživali u najfinijim plodovima – ovo jušno zadovoljstvo dostupno je tijekom svih godišnjih doba. Posebna je po nenadmašnoj kremastoj strukturi i okusu fine zrele bundeve, upotpunjenom hrskavim sjemenkama suncokreta i biranim začinima. Bez umjetnih bojila, aroma i pojačivača okusa, cijelu će godinu ispuniti gastronomskim užitkom.

Kada se mirisnim vrganjima i šampinjonima doda nekoliko kapi najfinijeg maslinovog ulja, dobije se Krem juha od gljiva s maslinovim uljem. Osim bogatstva gljiva i maslinovog ulja, tu su i celer, krumpir, luk te dodatak rajčice i aromatični začini za još puniji povrtni okus. Uz to, ova juha ne sadrži bojila, arome niti pojačivače okusa.

Krem juha od brokule i cvjetače svoj pun okus duguje bogatstvu povrća, pomno odabranim začinima i dodatku aromatičnog vlasca. Gotova je u samo nekoliko minuta, a rezultat je dvostruk gastronomski užitak – zaokružen okus, zanimljiv izgled. Dodatna prednost je da ne sadrži umjetne pojačivače okusa, bojila niti arome.

Krem juha od zelenih i bijelih šparoga je juha fine kremaste teksture i punog okusa, obogaćena je komadićima bijelih i zelenih šparoga, kolutićima vlasca i prirodnim začinima, bez umjetnih pojačivača okusa i bojila.

Marketinška podrška: Internet, promocije na prodajnim mjestima, degustacije, trgovački marketing

Logističke informacije:

Krem juha od bundeve sa sjemenkama suncokreta 72 g / 18 kom u transportnoj kutiji / 2.610 kom na paleti. EAN kod: 3850104471537

Krem juha od gljiva s maslinovim uljem 63 g / 17 kom u transportnoj kutiji / 2.465 kom na paleti. EAN kod: 3850104471544

Krem juha od brokule i cvjetače 66 g / 18 kom u transportnoj kutiji / 2.610 kom na paleti. EAN kod: 3850104471568

Krem juha od zelenih i bijelih šparoga 80 g / 15 kom u transportnoj kutiji / 2.175 kom na paleti. EAN kod: 3850104471551

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here