Podravka zadržava dobit

69

Skupština dioničara Podravke usvojila je danas odluku o zadržavanju dobiti Podravke, koja za 2013. godinu iznosi 51,4 milijuna kuna, te se raspoređuje za unos u zakonske rezerve u iznosu od 2,6 milijuna kuna, za unos u rezerve za vlastite dionice u iznosu od 45,8 milijuna kuna te za unos u ostale rezerve u iznosu od 3 milijuna kuna, izvijestili su iz tvrtke.

Skupština dioničara usvojila je i prijedlog odluke o davanju razrješnica članovima Uprave kojom se odobrava kako su vodili Društvo u 2013. godini, a usvojen je i prijedlog odluke o davanju razrješnice članovima Nadzornog odbora kojom se odobrava njihov rad i obavljeni nadzor vođenja poslova Podravke u 2013. godini.

S obzirom da je utvrđeno da članovima Nadzornog odbora Podravke Dubravku Štimcu, Dinku Novoselcu, Petru Vlaiću i Petru Miladinu aktualni mandat istječe 7. rujna 2014. godine, Skupština dioničara usvojila je prijedlog odluke o njihovom ponovnom imenovanju u Nadzorni odbor.

Za obavljanje revizije financijskih izvješća Podravke kao i njezinih povezanih društva te za reviziju konsolidiranih financijskih izvješća Grupe Podravka za poslovnu 2014. godinu imenovana je ovlaštena revizorska tvrtka KPMG Croatia d.o.o.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here