Promocija knjige “Priče o nedjeljnom kolaču”

31

Književno – kulinarsku poslasticu “Priče o nedjeljnom kolaču” kušali posjetitelji u Osijeku, Splitu, Zadru i  Zagrebu

Točno godinu dana nakon objave prvog Dolcela recepta i kolumne spisateljice Milane Vlaović “Priče o nedjeljnom kolaču”, Podravkin tim i poznata spisateljica prošlih su dana promovirali knjigu “Priče o nedjeljnom kolaču” u Osijeku, Splitu, Zadru i Zagrebu.

Tako su svi posjetitelji Tisak media centra u tim gradovima imali priliku vidjeti koje to priče i recepte krije ovaj kulinarsko – književni projekt. Poznate glumice Katarina Baban, Ana Gruica, Tamara Šoletić i Ines Bojanić pročitale su publici svaka u svom gradu prvu priču nakon koje su svi posjetitelji imali prilike kušati Dolceline slastice među kojima je i  “Ledena fantazija” – slastica upravo iz prve Milanine priče.

U knjizi “Priče o nedjeljnom kolaču”, književnost i kulinarstvo, kao dvije različite umjetnosti, ujedinile su se zahvaljujući želji da se nedjelje što češće provode s obiteljima i bližnjima uz zabavu, smijeh i poneku slasticu. Ukupno 52 priče Milane Vlaović prate 52 Dolcela recepta slastica, prilagođena tjednu kojem pripadaju, pa tako svaka nedjelja u godini ima svoju slasticu.

“Drago mi je što sam bila dio tima koji je povezao ove dvije tako slične umjetnosti: književnost i kulinarstvo. Uz želju, volju i uspješnu suradnju s kreativnim Dolcela timom nije bilo teško ostvariti ideju da podijelimo doživljaj književnosti uz male slatke zalogaje te sve prisutne podsjetimo na važnost obitelji i zajedničkih trenutaka”, izjavila je Vlaović.

“Knjiga osim predivnih Milaninih priča nudi mnoštvo zanimljivih Dolcela recepata, prilagođenih svakoj nedjelji u godini. Spojili smo kulinarstvo i književnost u jedan iznimno uspješan projekt, knjigu koja je idealna za sve koji će uz njenu pomoć lakše pronaći vrijeme za pripremu slastica najmilijima. Drago mi je što su posjetitelji prepoznali našu zajedničku želju da se nedjelje i posebni trenutci slave slasticama”, izjavila je na promociji Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

I naše glumice Katarinu Baban, Anu Gruicu, Tamaru Šoletić i Ines Bojanić posebno je oduševila ideja spoja kulinarstva, književnosti i želje da svi pa i oni manje vični slastičarstvu ostvare priliku uživati u izradi slastica gotovih za manje od 30 minuta.

Podravkini promotori kulinarstva posjetitelje promocije iznenadili su brojnim slasticama među kojima i “Ledenom fantazijom”, Dolcelinom slasticom iz prve Milanine priče, kako bi se svi zajedno rashladili u ove vruće ljetne dane.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here