Wine Island se prvi put predstavlja na Hvaru

39

Prestižni vinski događaj s vrhunskom glazbenom izvedbom/bendovima, Wine Island, ove će godine biti prvi put predstavljen na Hvaru i njegovom malenom susjedu Gališniku.

U četvrtak, 24. srpnja, Gališnik će biti ekskluzivni pionir novog i modernog koncepta druženja vinskih eksperata kao i vinskih zaljubljenika, gastronomskih, enoloških entuzijasta, te vrhunskih glazbenika.

Na samom eventu će se predstaviti ukupno 30 odabranih hrvatskih i slovenskih vinara. Svrha ove vinske manifestacije je izgrađivanje vinske kulture, hrvatsko – slovenskog prijateljstva i približavanje izabranih vrhunskih i kvalitetnih vina urbanoj publici.

Osim same degustacije vina, na eventu će naglasak biti i na vrhunskim glazbenicima koji će se pobrinuti za spektakularni Jam Session.

U večernjim satima, kao završetak vinske večeri, nastupa Matija Dedić (sin legendarnog šansonijera Arsena Dedića), te Lovre Ravbarja (saksofonista i člana popularnog slovenskog benda LeeLooJamais) i Paris meets Dubai.

Vinsko druženje 30 izuzetnih vinara iz Hrvatske i Slovenije također će biti popraćeno i kulinarskim afrodizijačkim performansom nekim od najboljih master chefova i tasting majstora iz obje zemlje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here