Još učinkovitija promocija uz Samsung Smart Signage TV

52

Novo rješenje namijenjeno malim i srednje velikim tvrtkama omogućava jednostavno dijeljenje informacija s kupcima

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Samsung Smart Signage TV, novi model televizora dizajniran za male i srednje velike tvrtke te poduzetnike.

Kao poslovno rješenje, Samsung Smart Signage TV objedinjuje informacijske i promidžbene prednosti digitalnog oglašavanja sa zabavnim sadržajem TV prijenosa uživo za poslovne korisnike.

Za razliku od standardnih televizora, Samsung Smart Signage TV vlasnicima poslovnih objekata omogućava podjelu ekrana na više dijelova, kako bi prikazali raznolik sadržaj koji se može upotrijebiti za reklamiranje koristeći video materijale, fotografije i tekstove.

Također, Samsung Smart Signage TV dolazi s uključenim rješenjem za upravljanje sustavom, koje omogućava jednostavno stvaranje i prikazivanje promotivnih poruka, čak i pomoću mobilnog uređaja. Rješenje “ključ u ruke” uključuje i softver za upravljanje, stalak i nosač za zid.

“Do sada, veliki broj malih i srednjih tvrtki kao i vlasnika prodajnih objekata morao se oslanjati na standardne televizore kako bi predstavili ključne informacije svog prodajnog prostora. Ovo je ne samo ograničavalo mogućnost kontakta potencijalnog kupca i brenda već i mogućnost jednostavnog i uvijek ažuriranog mijenjanja promotivnih materijala”, izjavio je Seogi Kim, viši potpredsjednik poslovne jedinice za korporativne vizualne ekrane tvrtke Samsung Electronics i dodao: “Samsung Smart Signage TV mijenja paradigmu rješenja za ekrane za vlasnike prodajnih objekata i malih i srednjih tvrtki te donosi kvalitetnije iskustvo za korisnike i zaposlenike, sve u jednom paketu.”

Samsung Smart Signage je rješenje osmišljeno za neprekidno korištenje na dulje vrijeme, omogućavajući vlasnicima prikazivanje svojih promotivnih materijala do 16 sati dnevno, sedam dana u tjednu, osiguravajući optimalno iskustvo gledanja.

Uređaj može prikazati sadržaj u Full HD razlučivosti, a kako je riječ o TV prijamniku s ugrađenim sustavom za reprodukciju multimedijskog sadržaja, smanjeni su ukupni troškovi vlasništva, budući da korisnicima nije potreban dodatni audio ili video uređaj.

Korištenjem naprednih mogućnosti softvera za stvaranje i upravljanje, sadržaj se može lako i jednostavno prenijeti na ugrađeni media player, pomoću USB memorije ili čvrstog diska, kao i bežično, korištenjem mobilnog uređaja s WiFi opcijom.

Ekran posjeduje MagicInfo Express softver za upravljanje, pomoću kojeg vlasnici prodajnih objekata mogu jednostavno obavijestiti kupce o popustima, radnom vremenu, posebnim događanjima kao i drugim promotivnim informacijama.

Također, softver omogućava jednostavno stvaranje, objavljivanje i upravljanje sadržajem kao i određivanje kalendara prikazivanja te vremenskog trajanja.

Dodatno, Samsung Smart Signage TV uključuje MagicInfo Mobile opciju, koja vlasnicima poslovnih objekata omogućava brzo ažuriranje ili postavljanje fotografija u promotivne materijale s mobilnog uređaja koristeći aplikaciju dostupnu za iOS i Android uređaje.

Samsung Smart Signage TV bit će dostupan na našem tržištu od sredine rujna, u verzijama dijagonale 40 odnosno 48 inča. Više informacija o ovome rješenju dostupno je na službenim stranicama.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here