Nova usluga online naručivanja za kupce Metro Cash & Carryja

87

Nova usluga naručivanja robe putem interneta dostupna je svim kupcima Metro Cash & Carryja na internet adresi www.Metrodostava.hr, izvijestili su iz tog veleprodajnog trgovačkog lanca.

Navode kako će sada više od 150.000 ugostitelja, hotelijera, trgovaca i ostalih hrvatskih poslovnih kupaca Metro Cash & Carryja besplatnom uslugom naručivanja putem interneta moći obaviti bržu i jednostavniju kupnju proizvoda potrebnih za svakodnevno poslovanje.

Usluga je dostupna i kupcima iz Slovenije kojima je Metro omogućio dostavu proizvoda svježeg asortimana u veljači 2014. godine.

Metro kontinuirano razvija usluge koje olakšavaju poslovanje profesionalnih kupaca, a internet aplikacija za naručivanje pokrenuta je imajući na umu važnost uštede vremena za učinkovito poslovanje.

Korisnici joj mogu pristupiti putem stolnog računala, laptopa, tableta ili pametnog telefona, a obogaćena je opcijama poput kreiranja vlastitih kataloga za bolji pregled pri kupovini, pregleda prethodnih narudžbi, odabira odgovarajućeg termina dostave te detaljnog opisa proizvoda.

Prijava novih korisnika je jednostavna: nakon odabira korisničkog imena i lozinke na www.Metrodostava.hr, korisnici odmah mogu birati između 30.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji su dostupni za narudžbu.

Svi proizvodi iz svježeg asortimana koji uključuje meso, ribu, voće i povrće, provjerene su sljedivosti što znači da Metro kupcima garantira sigurnost i kontrolu kvalitete proizvoda “od polja do stola”. Neprekinuti hladni lanac osigurava sigurnu dostavu hrane kontinuiranim nadzorom i kontroliranim temperaturnim uvjetima tijekom trajanja prijevoza proizvoda.

Za više informacija o usluzi, kupci mogu kontaktirati Call centar na 01 2051 606 ili 01 2051 612.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here