Seminar o komunikacijama u financijskom sektoru uskoro u Zagrebu

70

U okviru brenda PRO.PR već 12 godina zaredom zagrebačka agencija za komunikacijski menadžment Apriori komunikacije provodi PRO.PR konferenciju, prvu međunarodnu konferenciju za odnose s javnošću na prostorima jugoistočne Europe.

Uvidjevši potrebu za provedbom sličnih edukacijskih programa, agencija je predstavila PRO.PR Interactive seminare koji su namijenjeni stručnjacima za komunikaciju i članovima menadžmenta u usko specijaliziranim područjima.

Prvi u nizu ovih regionalnih seminara koji će okupiti domaće i strane stručnjake održat će se početkom listopada ove godine u Zagrebu, a bit će usmjeren na bankarstvo i financije.

Svoja će predavanja održati ugledni stručnjaci kao što su Kristaps Otersons, direktor komunikacija i međunarodnih odnosa u latvijskoj centralnoj banci (Latvijas bank), koji će govoriti o izazovima uvođenja eura u Latviji te o uspješnih 20 godina latvijske nacionalne valute, zatim Fiona McEvoy, voditeljica kampanja u Udruženju banaka Velike Britanije, koja će predstaviti neke od najuspješnijih kampanja u bankarstvu, te Paolo Bacciga, direktor sektora za upravljanje imovinom u talijanskoj Fideuram banci, čije će predavanje biti usmjereno na upravljanje imovinom talijanske industrije.

Sudionici seminara moći će sudjelovati i na okruglom stolu na kojem će o reputaciji banaka govoriti novinari i komunikacijski stručnjaci iz Hrvatske i okolnih zemalja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here