Euforija NIKIforija svijeta oduševila sve fanove Ninja kornjača i Hello Kitty

50

Hello Kitty proslavila svoj 40. rođendan u Zagrebu, a Ninja kornjače dokazale kako su i dalje najhrabriji filmski likovi

Zajednički projekt Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice – NIKIforija svijet – započeo je svoju turneju po Hrvatskoj. Svi obožavatelji cool Ninja kornjača i simpatične Hello Kitty, među kojima su bili i brojni poznati sa svojim mališanima – Bojana Gregorić Vejzović, Iva Balaban i Saša Lozar – zabavljali su se ove subote u velikom avanturističkom parku NIKIforija svijeta u Avenue Mallu.

Djevojčice, dječaci, ali i stariji poklonici ovih svjetski popularnih likova uživali su u facepaintingu, igranju “Čovječe ne ljuti se” u prirodnoj veličini, izradi štitova, foto kutku, memory igrama, slaganju puzzla, nagradnim igrama i odličnoj glazbi. Kako bi euforija bila još veća, NIKIforija svijetu pridružili su se voditelji Frano Domitrović i Iva Šulentić te Ledo medo i Kodi.

Tom prilikom Frano i Iva prisjetili su se vlastitog djetinjstva kad su se i sami igrali s Ninja kornjačama.

“Dok sam ja bio klinac Ninje su bili glavni likovi stripova i crtića, ali sjećam se da sam imao i figuricu u obliku moje najdraže Ninje (navesti ime). Veseli me vidjeti da se i današnji klinci zabavljaju na sličan način, a iskreno jedva sam dočekao da počne NIKIforija kako bih se i sam vratio u te bezbrižne dane”, rekao je Frano Domitrović.

“Moj omiljeni lik iz crtića TMNT bila je April, novinarka i bliska prijateljica Donatella, Raphaella, Michelangela i Leonarda. Ipak, kao djevojčicu Ninja kornjače su me uvijek najviše fascinirale zbog raznih akrobacija koje su izvodile. Iako sam više Ninja fan, veselim se što ćemo zahvaljujući NIKIforiji proslaviti i 40. rođendan Hello Kitty”, dodala je Iva Šulentić.

Nakon Zagreba NIKIforija kreće na turneju i po ostalim gradovima Hrvatske, a točan raspored svi zainteresirani moći će pratiti na web i Facebook stranicama Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here