Krešimir Starčević postao stariji izvršni direktor u Atlantic Grupi

66

Krešimir Starčević preuzeo je funkciju Starijeg izvršnog direktora korporativnih Pravnih poslova, korporativnih investicija i investicijskog održavanja

Kontinuirani rast i usložnjavanje poslovanja te posljedični razvoj funkcija podrške operacijama na razini Atlantic Grupe pokazali su dodatnu potrebu za snaženjem upravljačkih funkcija u ovom segmentu.

Značajno pojačanje u tom smjeru predstavlja dolazak Krešimira Starčevića, koji je s 1. rujnom preuzeo funkciju Starijeg izvršnog direktora korporativnih Pravnih poslova, korporativnih investicija i investicijskog održavanja.

Dolaskom u Atlantic Grupu pridružuje se Strateškom poslovnom vijeću, tijelu nadležnom za strateška i operativna korporativna pitanja.

Na novu poziciju u Atlantic Grupi Krešimir Starčević dolazi s mjesta predsjednika Uprave Croatia osiguranja, koju je obnašao od 2012. godine.

Prethodno je bio član Uprave Štedbanke te Hypo-Alpe-Adria banke, zamjenik predsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju i savjetnik Uprave Tvornice Duhana Rovinj. Kao diplomirani pravnik stjecao je odvjetničko iskustvo u odvjetničkom društvu Porobija&Porobija.

Dodatna menadžerska znanja i vještine usavršavao je na švicarskoj menadžerskoj akademiji St. Gallen te brojnim edukacijskim programima u zemlji i inozemstvu. (Banka.hr)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here