Postani Kinder Chocolate lice

87

U nagradnom natječaju koji traje od 1. rujna do 31. prosinca 2014. svako dijete od tri do deset godina ima jedinstvenu priliku postati Kinder Chocolate lice

Tvrtka Ferrero za svoj brend Kinder Chocolate organizira nagradni natječaj u kojem će se među djecom u dobi od tri do deset godina birati lice koje će se veselo smiješiti s promo pakiranja Kinder Chocolate. Jer svi koji od 1. rujna do 31. prosinca 2014. kupe promo pakiranje Kinder Chocolate od 100 g ili 150 g, unutar tih pakiranja pronaći će alfanumerički kod pomoću kojeg se mogu prijaviti i sudjelovati u natječaju na www.kinderface.info.

Svaki kod omogućuje prijavljivanje, odnosno postavljanje jedne fotografije djeteta na web stranici koju je Kinder osmislio za ovu priliku ili mogućnost glasovanja za neku od već objavljenih fotografija.

Kinder Chocolate natječaj će imati četiri izborna kruga. U svakomu od njih bit će izabrano deset fotografija s najvećim brojem glasova koje će ući u finalni izbor. Potom će stručna komisija među 40 finalista izabrati četiri pobjednika.

Pakiranja Kinder Chocolate s fotografijama lica četvero djece koja su pobijedila u nagradnom natječaju bit će izdana u ograničenom broju i nalazit će se u prodaji od 1. rujna 2015. godine do 1. prosinca 2015. godine na svim prodajnim mjestima koja prodaju posebno označene proizvode Kinder čokolade na području Republike Hrvatske.

Detaljne informacije o nagradnom natječaju mogu se pronaći na poveznici, kao i zanimljive interaktivne igrice koje je Kinder pripremio za još više užitka svojih malih i velikih obožavatelja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here