Technomarket obilježava pet godina poslovanja

38

Technomarket, maloprodajni lanac potrošačke elektronike i bijele tehnike u vlasništvu tvrtke KiK elektronika, od 5. rujna do 5. listopada proslavit će pet godina poslovanja.

Pod brendom Technomarket posluje 15 prodajnih centara po cijeloj Hrvatskoj, od čega je pet prodajnih lokacija otvoreno tijekom ove godine. Iz tvrtke navode kako će u rođendanskom razdoblju od pet tjedana razveseliti i nagraditi svoje kupce vrijednim poklonima, te im zajedno s partnerima iskazati zahvalnost za povjerenje koje zajedno grade proteklih pet godina.

Technomarket će svoj peti rođendan obilježiti u rujnu i prvim danima listopada, a petotjedni slavljenički period komunicira pet prvih uspješnih godina poslovanja. Pet tjedana rođendanskog perioda će omogućiti i što većem broj kupaca sudjelovanje u bogatoj nagradnoj igri. Svaki tjedan, Technomarket dariva s pet vrijednih i atraktivnih nagrada, a priprema i dodatna iznenađenja i povoljnosti na kupnju iz svoje ponude proizvoda i rješenja vrhunskih svjetskih marki.

Okosnica Technomarketove strategije je vizija pružanja sveobuhvatnih rješenja za dom, ured, vikendice i apartmane. Sukladno tome provode se poslovni planovi usmjereni na tržišnu ekspanziju i zadržavanje liderske pozicije.

Konkurentni poslovni model koji se provodi temeljen je na kontinuiranim akcijama i odličnim popustima bez kompromisa s kvalitetom koja ostaje na visokoj razini i dostupna svim platežnim razredima. Integralni dio modela je i otvorena, proaktivna komunikacija s kupcima i velikim brojem fanova na društvenim mrežama.

Istovremeno, edukacija blizu 200 djelatnika prepoznata je od strane uprave kao ključni element koji upotpunjuje usluge na raspolaganju kupcima. Educiranost i spremnost djelatnika na pružanje pravih informacija kupcu postaje prepoznatljiv znak raspoznavanja na tržištu, jer kupac jednako kao što treba pojedino rješenje ili proizvod, treba i informaciju.

Stoga, Technomarket otvara sve dostupne kanale komunikacije i gradi prepoznatljiv put prema svojim kupcima jer nastoji osigurati svakom kupcu da se osjeća kao kod svoje kuće.

Osuvremenjivanje životnih i radnih prostora proizvodima iz sveobuhvatne Technomarketove ponude značajno utječe na podizanje kvalitete života i stvaranje vedrih i ugodnih emocija kod korisnika.

Holističkim pristupom koji integrira najbolje iz ponude kroz viziju cjelokupnih rješenja i građenja uspješnih priča sa svojim kupcima i poslovnim partnerima, Technomarket jasno ucrtava svoju budućnost i za sljedećih uspješnih pet godina, poručuju iz ove tvrtke.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here