Završio sedmi po redu Aerobic & Fitness Camp u Vodicama

38

Ovog vikenda je završio sedmi po redu Aerobic & Fitness Camp u Vodicama na kojem se okupio velik broj zaljubljenika u zdrav i aktivan život.

Od profesionalnih sportaša poput najpoznatijeg Cross fit trenera Gorana Sajka do zagriženih rekreativaca, svi su bili za vikend u Vodicama na ovom vrijednom okupljanju u organizaciji Mojo udruženja.

Zvijezda se pridružila ovoj manifestaciji sa svojom linijom Omegol te sudionicima omogućila da dan započnu zdravim doručkom uz Omegol margarin, a kroz dan obnove svoju energiju finim zalogajima Omegol Snacka.

Zvijezdinu Omegol liniju proizvoda također podržavaju i najveći stručnjaci fitnessa, upravo zbog udjela omega masnih kiselina i povoljnog omjera hranjivih sastojaka te jedinstvene nutritivne vrijednosti.

Organizatorica Aerobic & Fitness Camp Vodice i profesionalna fitness trenerica Marija Andrijašević, ovom je prilikom izjavila: “Fitness kamp je ove godine pravo mjesto za sve zaljubljenike u sport i zdrav život. Organizirali smo razne vrste događanja i program je uistinu bogat kvalitetnim sadržajima. Puno smo vježbali i družili se, a zahvaljujući Omegol snacku uspjeli smo sve treninge savladati bez problema te bih se zahvalila i našem sponzoru Zvijezdi što nam je omogućila uživanje u finim zalogajima koji su nas držali punim energije.”

Sve informacije o Aerobic & Fitness Campu i programu mogu se dobiti na službenoj stranici organizatora www.fitaerobic-camp.com.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here