Carlsberg i Medveščak nastavljaju suradnju

76

U Ledenoj dvorani Doma sportova u Zagrebu danas je potpisan trogodišnji ugovor o nastavku suradnje između pivskog brenda Pan i KHL Medveščaka. Ujedno je i službeno otvorena nova Pan loža osvježenja.

Ugovor o nastavku suradnje u iduće tri godine potpisali su predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Carsten Christensen i predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

“Mi trebamo partnera kao što je Pan i ovim putem mu zahvaljujemo što nam je sponzor od samoga početka, što nas je podržao i što nas je prepoznao. Sretni smo što smo i mi mogli pomoći Panu da što bolje plasira i prodaje svoje proizvode te da u konačnici mi možemo gurati našu momčad. Nadam se da će ovo partnerstvo potrajati i da ćemo se i nakon tri godine ponovo naći te nastaviti suradnju”, izjavio je Gojanović.

Predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Carsten Christensen rekao je kako je partnerstvo s Medveščakom jedan od ključnih koraka u nastavku jačanja brenda Pan u Zagrebu.

“S Medveščakom imamo kontinuiranu i kvalitetnu poslovnu suradnju još od 2009. godine i izuzetno nam je drago što ćemo u tom smjeru nastaviti i iduće tri godine. Proteklih smo godina imali puno zajedničkih uspješnih aktivnosti i nadam se da će tako biti i u budućnosti te da ćemo nastaviti rasti zajedno”, zaključio je Christensen.

Osim svečanog potpisivanja ugovora o nastavku suradnje, danas je u Ledenoj dvorani Doma sportova i službeno otvorena Pan loža osvježenja, nastala prema zamislima zagrebačkog arhitekta Stipe Šarića.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here