Milan Tadić novi Podravkin direktor za tržišta jugoistočne Europe

91

Prema odluci Uprave Podravke, za novog direktora sektora Tržište Jugoistočne Europe imenovan je Milan Tadić koji će biti zadužen za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Kosova, objavljeno je iz koprivničke prehrambene kompanije.

Po završetku Pravnog fakulteta u Osijeku, Tadić je profesionalnu karijeru započeo 1986. godine u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje. U Podravku dolazi 2001. godine na poziciju specijalista za imovinsko pravo, a zatim i voditelja Odjela za imovinsko pravo u pravnom sektoru.

Godine 2003. prelazi u Ured Uprave kao stručni savjetnik za internacionalna tržišta, a zatim obnaša funkciju direktora službe Upravljanje međunarodnim ključnim kupcima.

U periodu od 2005. do 2009. godine radi na poziciji direktora sektora Tržište Centralne Europe koje obuhvaća tržišta Poljske, Češke, Slovačke i Mađarske, a od 2008. nadležan je i za tržišta Rumunjske i Bugarske.

Iz Podravke 2009. godine prelazi u TDR (Adris Grupa) gdje radi kao izvršni direktor prodaje, odakle se vraća u Podravku na sadašnju poziciju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here