Societe Generale širi ponudu privatnog bankarstva u Hrvatskoj

11

Splitska banka, članica Societe Generale grupe, proširuje svoju ponudu privatnog bankarstva za svoje klijente koji koriste usluge upravljanja imovinom, uz podršku stručnjaka iz Societe Generale Private Bankinga (SGPB).

Oslanjajući se na priznato stručno znanje SGPB-a, Splitska banka je unaprijedila svoju ponudu i svoje timove kako bi klijentima privatnog bankarstva omogućila pristup dodatnim uslugama s velikom dodanom vrijednošću te savjete u vezi s upravljanjem, zaštitom i prijenosom imovine.

Dobro poznavanje potreba klijenata privatnog bankarstva u Hrvatskoj, a u kombinaciji sa stručnošću međunarodnog privatnog bankarstva, omogućit će klijentima Splitske banke ostvarivanje prednosti šireg raspona proizvoda, osobito u smislu rješenja za planiranje imovine, investicijskog savjetovanja i strukturiranih proizvoda, koji još nisu šire dostupni na domaćem tržištu.

Klijentima Splitske banke bit će na raspolaganju posebni savjetnici u dva centra privatnog bankarstva u Zagrebu i Splitu.

Putem ovog partnerstva, Societe Generale namjerava iskoristiti svoje postojeće poslovanje kako bi se hrvatskim klijentima pružila cjelovita, prvorazredna paleta posebno prilagođenih bankarskih proizvoda, investicijskih i financijskih usluga i stručnog znanja o upravljanju imovinom, u skladu s europskom regulativom, budući da je Hrvatska od 2013. punopravna članica EU.

Hrvatska predstavlja daljnji korak u strategiji Grupe, pokrenute 2010. s Komercni bankom u Češkoj i nastavljene u podružnici Societe Generale u Maroku 2013., a cilj koje je daljnji razvoj partnerstva između Privatnog bankarstva i Međunarodne mreže poslovanja s građanstvom Societe Generale grupe.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here