Božićna atmosfera u centru Supernova Zagreb

102

Vatrenim spektaklom otvoreno klizalište, lunapark i Božićni sajam u shopping centru Supernova Zagreb

Velikim vatrenim spektaklom “Firegarden” te zabavnim i kreativnim programom za najmlađe, u nedjelju, 23. studenoga, ispred shopping centra Supernova Zagreb svečano je otvoreno klizalište, lunapark i Božićni sajam Supernova Zagreb.

Program otvaranja vodio je poznati reper David Vurdelja aka BabyDooks, dok se vrhunac svečanosti dogodio u trenutku isklizavanja hokejaša “KHL Medveščak” koji su na simboličan način paljenjem lampica uz konfetnu paljbu otvorili klizalište i sajam za sve posjetitelje shopping centra.

Program otvaranja odvijao se ispred shopping centra gdje je na posebno ograđenom prostoru smješteno veliko klizalište i lunapark, te unutar samog centra kamo su posebno hrlili najmlađi posjetitelji koji su stajali u redu da bi se fotografirali s različitim zabavnim rekvizitima na Photo Boothu, te uživali u edukativnim dječjim predstavama iluzionista iz Mak Teatra.

No, ipak najveće oduševljenje među malim, ali i velikim posjetiteljima su izazvali hokejaši KHL Medveščaka Martin St. Pierre, Marcel Rodman, Mike Glumac i Mark Katic, te nogometaš Dinama Luis Ibáñez s kojima su se posjetitelji imali priliku družiti u posebno postavljenom i brendiranom “brlogu”, nadomak klizališta, a u kojem su hokejaši svojim najvjernijim fanovima i pobjednicima igara koje je organizirala Supernova, potpisivali kartice i fotografirali se ispred foto zida za uspomenu na ovo novo zimsko “must see” mjesto u gradu.

Klizalište ispred shopping centra Supernova Zagreb bit će otvoreno do sredine siječnja 2015. godine, svakim danom od 9 do 22 sata.

To će svakako motivirati najmlađe iz okolnih kvartova da uživaju u zimskim radostima, ali i sve druge posjetitelje iz Velike Gorice i Zagreba koji će tako, s još većim zadovoljstvom, moći obaviti predstojeću božićnu kupnju te se ujedno klizati uz taktove glazbe na velikom klizalištu ispred shopping centra Supernova Zagreb.

PROMO


KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here