Latella – nova generacija mliječnih proizvoda

105

Širokoj ponudi proizvoda, Metro Cash & Carry od nedavno pribraja i novu generaciju mliječnih proizvoda – Latella napitke.

Riječ je o izuzetno zdravim napitcima koji se sastoje od dva osnovna sastojka: sirutke i svježeg voća sa svega 0,1% udjela masnoće te koje organizmu osiguravaju visoki izvor proteina. Pakirani u atraktivnu i nadasve praktičnu ambalažu, Latella napitci idealan su međuobrok ili dodatak jelu. Blagodati sirutke već su naveliko poznate. Njen izrazito pozitivan učinak na metabolizam pospješuje rad bubrega, jetre i žuči, ubrzava čišćenje organizma i odbacivanje nakupljenih otrova.

Također, sirutka brzo stiže do svih organa kojima nadoknađuje različite deficite, a zbog niske PH vrijednosti, taj je prijenos do organa izuzetno brz.

Sirutka, nekoć omiljeni lijek drevnih Grka i Rimljana, danas moderno wellness piće, ukoliko se redovito konzumira, pomaže u aktiviranju brojnih tjelesnih funkcija, a istodobno pomaže u topljenju viška nagomilanih masnoća.

Bogati sirutkom te dodatno obogaćeni voćnim okusima, Latella mliječni napitci idealni su za djecu, ali i odrasle. U asortimanu Metroa dostupna su četiri najprodavanija okusa – mango, marakuja, jagoda-kiwi i grejp-naranča u pakiranjima od 500 mililitara.

1 COMMENT

  1. Šteta samo što ovakvi proizvodi ne samo da nemaju proteine (tj imaju zanemarivih 5 grama na pola litre) već su i prepuni šećera, oko 50 grama na pola litre!

    Čemu onda ovakva recenzija s vaše strane? Ovo je zapravo samo propagandna stranica koju valja izbjegavati, i ništa više.

    Slučajno sam ovdje došao, a kad zatvorim sajt nekako sumnjam da ću mu se opet vratiti.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here