Odabran najbolji slovenski internet trgovac

46

Slovenski Web trgovac godine 2014 je Mimovrste.com, a najbolja trgovina po mišljenju korisnika je, drugu godinu zaredom, Ličila.si

Centar internet trgovine Ceneje.si prošlog je četvrtka u Ljubljani organizirao treću po redu konferenciju Spletni trgovec leta 2014 na kojem su dodijeljene nagrade najboljim slovenskim internet trgovinama u čak 12 kategorija. Između ostalog, podijeljene su nagrade u kategorijama Spletni trgovec leta 2014 te Najbolja trgovina po mišljenju korisnika.

Ove se godine titula najboljeg trgovca godine u Sloveniji vratila u ruke internet trgovine Mimovrste.com, koja je prestižnu titulu osvojila i 2012., a najboljom internet trgovinom po mišljenju korisnika, već drugu godinu zaredom, proglašena je trgovina Ličila.si.

Portal Ceneje.si nagrade je dodijelio u suradnji s istraživačkom kućom Valicon koja je istraživanje provela na više od čak 36.000 slovenskih internetskih korisnika.

Konferencija je u Sloveniji organizirana već treću godinu zaredom, a hrvatska inačica u organizaciji portala Jeftinije.hr, Web trgovac godine 2014, najavljena je za veljaču 2015. godine.

Konferenciju Spletni trgovec leta 2014 nije obilježila samo podjela nagrada već i zanimljiva i poučna predavanja. Kroz tri tematski različita modula, sedam je stručnjaka iz područja internetske prodaje i digitalnog marketinga održalo predavanja i predstavilo trendove 2014. i nadolazeće 2015. godine s posebnim naglaskom na važnost prodaje preko mobilnih platformi.

Što se pak tiče hrvatskog tržišta, na konferenciji je istaknuto kako neke od nagrađivanih slovenskih i europskih trgovina već sada svoj posao šire i na hrvatsko tržište. Velika njemačka trgovina Conrad.hr, trgovina zdrave hrane Malinca.hr, ovogodišnji STL 2014 pobjednik u kategoriji Auto-moto Silux.hr te Printink.hr, prošlogodišnji ukupni pobjednik konferencije Spletni trgovec leta.

S obzirom na u veljači zakazanu konferenciju Web trgovac godine 2014, bit će zanimljivo vidjeti mišljenje hrvatskih kupaca o lokalnim, ali i stranim internet trgovinama prisutnim na hrvatskom tržištu.

Pobjednici u 12 kategorija internet trgovineVeliki uspjeh ovogodišnje konferencije Spletni trgovec leta 2014 je i više od 100 prijavljenih internet trgovina zbog čega su se, ove godine, nagrade podijelile u čak 12 kategorija.

Pobjednici  su:

Silux.si – pobjednik u kategoriji “Auto-moto”
Conrad.si – pobjednik u kategoriji “Dom i vrt”
Skrivnosti.si – pobjednik u kategoriji “Erotika”
Malinca.si – pobjednik u kategoriji “Hrana i piće”
Funky.si – pobjednik u kategoriji “Igre i igračke”
Beseničar.si – pobjednik u kategoriji “IT”
Ecco-verde.si – pobjednik u kategoriji “Ljepota i zdravlje”
Brodi.si – pobjednik u kategoriji “Odjeća i obuća”
Printink.si – pobjednik u kategoriji “Ured i škola”
Extremevital.com – pobjednik u kategoriji “Sport”
Gizzmo.si – pobjednik u kategoriji “Telefoni”
Mimovrste.com – pobjednik u kategoriji “Online trgovački centar”

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here