Ožujak 2015.

22

26.3.2015. – Tvrtka Logiko i Hrvatska udruga za upravljanje lancem opskrbe organiziraju 4. SCM konferenciju – Dan moderne logistike. Na konferenciji će biti riječi o ključnim temama u području upravljanja lancem opskrbe. Hotel Antunović/Zagreb.


25.3.2015. – Šesti Retail IT Summit otvara svoja vrata novim tehnologijama u maloprodaji s ciljem da predstavi najnovije trendove u ovom području i informira trgovce o novim mogućnostima suvremenih hardversko-softverskih rješenja. Okupit će preko 100 IT menadžera domaćih i regionalnih trgovačkih lanaca. Hotel Antunović/Zagreb.


15.-17.3.2015. – Sajam ProWein vodeći je međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji i vodeći svjetski proizvođači i distributeri. Düsseldorf/Njemačka.


10.-11-3.2015. – Najveći i najbrže rastući europski sajam maloprodaje, RBTE – Retail Business Technology Expo 2015, predstavit će najnovija rješenja u maloprodaji uz bogat konferencijski program. London/Velika Britanija.


4.-8.3.2015. – Sajam GAST je ključno mjesto susreta brojnih proizvođača i trgovaca iz djelatnosti prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, prepoznat u poslovnim krugovima kao mjesto ugovaranja logistike za turističku sezonu. Žnjan/Split.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here