Terra Unica Cuvee CMT – ekskluzivna vinska etiketa Metroa

19

Nakon vina Terra Unica, uspješna suradnja s istarskim vinarom Francom Cattunarom proširena je ovoga mjeseca s još jednim proizvodom u asortimanu, pa se na policama Metro Cash & Carryja od nedavno pribraja i vino Terra Unica Cuvee CMT.

Ovo najnovije vino razvijeno je na temelju suradnje Metro Cash & Carryja i vinarije Cattunar koja traje već gotovo godinu dana. Riječ je o vrhunskom crnom vinu nastalom kombinacijom tri različite sorte koje se već dugo njeguju na istarskom poluotoku.

Ova kombinacija u sebi nosi specifičnosti Terroira zapadne Istre – Brtonigle: Cabernet sauvignon, Merlot i začin na kraju Teran u idealnim omjerima kako bi se postigao savršeni sklad boje, mirisa, okusa i toničnosti koji će vjerno pratiti svakodnevne obaveze i pružati zadovoljstvo uz obroke te opuštanje u dobrom društvu.

U ambalaži od jedne litre, vino Terra Unica Cuvee CMT berbe je iz 2011. godine i sadrži 13.00 vol. alkohola, a servira se na temperaturi od 16 do 18°C.

Punoćom mirisa te obogaćeno profinjenim okusima vino Terra Unica Cuvee CMT preporučuje se uz razna pečenja, tjestenine s mesnim umacima, uz plavu ribu ili masniju bijelu ribu, rižota s gljivama, razne gulaše, maneštre ili jake sireve te se tako nameće kao idealan pratitelj ovim i brojnim drugim finim jelima te ugodnim društvenim okupljanjima, poručuju iz Metroa.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here