Billa otvorila preuređeni supermarket u Zagrebu

153

Trgovački lanac Billa otvorila je preuređeni supermarket u Žerjavićevoj ulici u Zagrebu, što je ukupno 62. prodajno mjesto ovog trgovca u Hrvatskoj.

U prodavaonici je zaposlen 31 djelatnik. Uz široki asortiman, novi supermarket odlikuje moderan dizajn prodajnog prostora te novi standardi na području zaštite klime i okoliša, kažu u Billi.

Riječ je o 16. prodavaonici Bille na području Zagreba koja je smještena na zelenom valu u smjeru istoka kod Svačićevog trga te u neposrednoj blizini Glavnog kolodvora i zelenog srca Zagreba – Zrinjevca, Tomislavovog trga i Botaničkog vrta.

Nakon uređenja prostora koje je trajalo nekoliko mjeseci, kupci sada mogu na 870 m² prodajne površine pronaći široki asortiman voća i povrća te raznovrsne svježe mesne proizvode.

Odjel delikatesa tijekom cijelog dana nudi brojne svježe specijalitete od kruha i peciva te svježe pripremljena hladna i topla jela. Uz to, prisutna je i sveobuhvatna ponuda kućnih potrepština, a prodajna ponuda upotpunjena je proizvodima vlastite robne marke Clever i BILLA.

Supermarket ima pet blagajni te 16 parkirališnih mjesta za kupce i jedan je od rijetkih trgovina u samom centru grada s besplatnim parkiranjem za kupce u trajanju od 60 minuta.

U ponudi Bille nalazi se više od 5.000 proizvoda hrvatskih proizvođača. Iz Uprave tvrtke navode kako smatraju izuzetno važnim podupirati hrvatsko gospodarstvo i proizvođače te gastronomske posebnosti Hrvatske i njenih regija dodajući kako preferiranje hrvatskih proizvođača jamči ostanak novostvorene vrijednosti u Hrvatskoj.

Radno vrijeme supermarketa je pon-sub od 7.00 do 23.00, ned od 7.00 do 22.00 h.

Uz navedena obilježja, novootvoreni supermarket koristi kompletnu LED rasvjetu koja omogućava uštedu od 25% električne energije za osvjetljenje i sustav rashladne tehnike “Daikin” Conveni-pack s povratom topline iz rashladnih vitrina i s visokim stupnjem očuvanja energije.

1 COMMENT

  1. Poštovanje,

    zanima me planiraju li neki supermarketi, Plodine, Billa, Interspar u Vukovar ili Interspar u Vinkovce?

    I kada!?

    Hvala!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here