Božićno pivo slavi jubilarni 25. rođendan

119

Božićno pivo Zagrebačke pivovare 25. godinu zaredom uljepšava božićni ugođaj i predstavlja blagdanski dar svim istinskim ljubiteljima piva.

Osim svojom posebnom recepturom, Božićno pivo svake se godine izdvaja i jedinstvenim vizualnim doživljajem, a jubilarno 25. izdanje božićne etikete osmislio je mladi umjetnik Rene Bachrach Krištofić.

Na cjelokupni projekt koji posljednjih 25 godina okuplja sve ljubitelje Božićnog piva uz uvijek dojmljiva likovna rješenja etiketa osvrnuo se direktor marketinga Zagrebačke pivovare Darko Ivančević na predstavljanju ovog piva koje je održano na zagrebačkom Zrinjevcu.

“Iznimno nam je zadovoljstvo raditi na Božićnom pivu, koje već 25 godina upotpunjuje blagdanski doživljaj svojim punijim i jedinstvenim okusom te uvijek drukčijim vizualnim identitetom. Posebno me raduje što se održala tradicija da etikete Božićnog piva svake godine nose svježu interpretaciju Božića i blagdanskog vremena koja je dovela do angažmana vodećih imena domaće likovne umjetnosti te pružanja prilike mladim umjetnicima da se svojim kreativnim rješenjima predstave široj publici. Isto tako, dugu tradiciju ima i kuhano pivo koje seže stoljećima unatrag pa smo ove godine odlučili ponuditi i toplu varijantu Božićnog piva koje će se premijerno moći kušati danas na Zrinjevcu. Ovaj koncept pripravljanja piva zaživjet će u ugostiteljskim objektima u Zagrebu, a vjerujemo da će se proširiti i na dio blagdanske ponude diljem zemlje”, rekao je Ivančević.

Na događanju koje posljednjih 25 godina okuplja sve ljubitelje Božićnog piva prisustvovali su, uz autora etikete, voditelj i komičar Mario Petreković, glumci Rene Bitorajac, Kristijan Ugrina i Darko Janeš, pjevačica Maja Vučić, muzejska savjetnica u Muzeju za umjetnost i obrt Dubravka Osrečki Jakelić te veliki pivski znalac Željko Šatović Gula.

Pravo blagdansko raspoloženje na proslavi 25. rođendana Božićnog piva upotpunila je jazz izvedba božićnih pjesama u interpretaciji Maje Vučić i Piano trija.

Predstavljanje jubilarnog 25. izdanja Božićnog piva idealno se uklopilo u blagdansku atmosferu Adventa na Zrinjevcu koju je dodatno zagrijala i kuhana varijanta Božićnog piva koja se ekskluzivno i premijerno nudi od ove godine. I oni najzimogrozniji potvrdili su da je recept za kuhano Božićno pivo, koji je osmislio veliki pivski znalac Željko Šatović Gula, pun pogodak za hladne zimske dane.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here