Hrvatski Telekom uveo Kupon2go, inovativnu uslugu koja SMS-om omogućuje popuste

37

Uključenje usluge Kupon2go besplatno je za sve korisnike mobilnih usluga HT-a

Hrvatski Telekom ponudio je svim korisnicima svojih mobilnih usluga besplatno uključenje potpuno nove usluge na hrvatskom tržištu.

Usluga nazvana Kupon2go omogućuje primanje SMS kupona s popustom upravo u trenutku kada se nalazite u blizini dućana, restorana ili kafića koji taj popust nudi.

Kupon2go jedinstvena je usluga na hrvatskom tržištu. Temelji se na zemljopisnom položaju mobitela i koristi uslugu lokacije (geofencing), isključivo uz pristanak korisnika.

Vodeći se interesima korisnika, Kupon2go odabire i predlaže ponude HT-ovih partnera te šalje SMS kupon na mobitel korisnicima koji se nalaze u krugu HT-ova partnera koji nudi pogodnost.

S Kupon2go uslugom tako nije potrebno tražiti pogodnosti, jer pogodnosti, prilagođene osobnim interesima, same nalaze svoje korisnike. A pogodnosti mogu biti raznolike, od sniženih cijena, preko posebnih akcija do dodatnih besplatnih proizvoda i usluga.

Popis partnera se proširuje iz dana u dan, a trenutačno pogodnosti za korisnike nude: 24 sata, Allianz,  Avenue Mall, E-tours, Heraldi, Hrvatska lutrija, Konzum, Kućica na drvetu, L’Occitane. Tisak, Cinestar, Oxbo, Kozmo, Samsung, Meblo, Westgate, Drogerie Markt, P.S. Fashion, Sheridan’s, Mercedes, Tekstil promet, Lido, Ingenium i, dakako, Hrvatski Telekom.

“Mobilna usluga Kupon2go, kao i druge usluge koje se temelje na tehnologijama geolociranja, otvara nove prodajne kanale i bezbrojne mogućnosti suradnje Hrvatskog Telekoma s partnerima iz različitih sektora. Vjerujemo da time pridonosimo ne samo boljitku svojih partnera, nego i poticanju ukupne gospodarske aktivnosti. Pritom je iznimno važnu da punu kontrolu nad uslugom i njezinim korištenjem imaju sami korisnici”, istaknuo je Marijo Volarević, direktor Odjela za e-Kompaniju Hrvatskog Telekoma.

U promotivnom razdoblju HT organizira i nagradnu igru “Svaki tjedan uz Kupon2go tablet jedan”, u kojoj će moći sudjelovati svi koji se do 7. siječnja 2015. godine prijave za uslugu, ostave svoje podatke i daju suglasnost za korištenje Kupon2go usluge.

Nagrade su iznimno atraktivne: Samsung Galaxy Tab S 10,5, Samsung Galaxy Core LTE i Samsung Galaxy S5 mini te MAXtv To Go usluga na 12 mjeseci. U posljednjem, petom kolu, 7. siječnja 2015. bit će dodijeljeno čak 18 nagrada.

Više o usluzi doznajte ovdje.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here