Maria Krasilowez nova generalna direktorica Tetra Paka za jugoistočnu Europu

57

Vodeća svjetska kompanija u proizvodnji rješenja za preradu i pakiranje prehrambenih proizvoda Tetra Pak imenovala je Mariju Krasilowez za novu generalnu direktoricu u regiji jugoistočne Europe koja će biti zadužena za razvoj poslovanja kompanije širom 14 tržišta ove regije koja uključuju Srbiju, Grčku, Hrvatsku i Rumunjsku.

Pridružujem se timu Tetra Paka za jugoistočnu Europu u uzbudljivom trenutku za mene. Surađujući blisko s našim klijentima na prepoznavanju zajedničkih prilika za rast poslovanja, ostajemo posvećeni našim strateškim ciljevima: osiguravanju našeg dugoročnog utjecaja na tržištu, dok kroz inovacije i izvrsnost u pružanju usluga stremimo samom vrhu naše industrije”, izjavila je Maria Krasilowez.

S više od 22 godine iskustva u prodaji, marketingu, strategiji i inovaciji proizvoda u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi, Aziji i Africi, Maria je direktorica s odličnim rezultatima u kreiranju strateških smjernica, pokretanju promjena i vođenju multinacionalnih kompanija.

Pridružila se kompaniji 2003. godine kao globalna direktorica za Strategiju i Inovacije, a zatim je preuzela poziciju direktorice prodaje za južnu Europu. Prije nego što se pridružila Tetra Paku za jugoistočnu Europu Krasilowez je vodila kompaniju Tetra Pak u Ukrajini kao generalna direktorica.

Prije Tetra Paka, Maria Krasilowez je bila dio tima kompanija PwC Consalting i Eli Lilly Pharmaceutical. Prethodno radno iskustvo u konzaltingu, u kombinaciji s njezinom poslovnom vizijom i snažnim liderskim vještinama unaprijedili su razvoj pojedinaca i angažiranje kompanija u kontinuiranom postizanju željenih rezultata.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here