Perutnina Ptuj: Prihodi od prodaje porasli 4%

41

Grupa Perutnina Ptuj je u prva tri kvartala ove godine ostvarila 188 milijuna eura prihoda od prodaje, 4 posto više nego u istom lanjskom razdoblju.

Ostvarila je 3,8 milijuna eura dobitka iz poslovanja, trećinu više nego lani. Prikazani rezultati poslovanja Grupe Perutnine Ptuj su uglavnom odraz fizičkih pokazatelja procesa pripremanja hrane na bazi mesa peradi i hrane na njegovoj osnovi.

Nakon odluke skupštine odvjetnici bi morali s pregledom poslovanja svoj rad zaključiti najkasnije do kraja studenog, kada istječe i rok do kojeg bi morali u Perutnini Ptuj sazvati izvanrednu skupštinu i na njoj predstaviti zaključke, a to se još nije dogodilo.

Perutnina Ptuj je u promatranom periodu uzgojila gotovo 30 milijuna kilograma mesa peradi, a u Grupi Perutnina Ptuj gotovo dvostruko više. Uzgojem se bavi više od 500 partnera, koji u četiri zemlje upravljaju objektima za uzgoj.

U posljednjem kvartalu ove godine trendovi ovogodišnjeg poslovanja se nastavljaju, te u kompaniji optimistično očekuju dobar poslovni rezultat. (SEEbiz.eu)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here