Valentina Martinović iz Vetova dobitnica poklon-paketa s čak 600 litara Coca-Cole

93

Nesvakidašnji blagdanski dar stigao je u dom obitelji Martinović zahvaljujući nagradnoj igri Coca-Cole HBC Hrvatska i trgovačkog centra City Colosseum u Slavonskom Brodu

Valentina Martinović iz Vetova kraj Požege osvojila je bogat Coca-Colin poklon-paket, koji sadržava čak 600 litara toga popularnog pića i tako razveselila svoju obitelj uoči blagdana.

Sretna dobitnica sudjelovala je u nagradnoj igri koju je Coca-Cola HBC Hrvatska priredila za sve posjetitelje trgovačkoga centra City Colosseum. U tom je centru priređeno i posebno izlaganje blagdanskih pakiranja proizvoda, a za postavljanje kuće Djeda Božićnjaka, božićnoga drvca, poklon-paketa i Coca-Colinih kamiona upotrijebljeno je čak 58.000 bočica.

Kupci su svakom kupnjom većom od 100 kuna u prodavaonicama City Colosseuma ostvarili pravo na sudjelovanje u nagradnome izvlačenju, a najviše je sreće imala upravo obitelj Martinović, kojoj su nagradu uručili Coca-Colini djelatnici dodatno im uljepšavajući dom prigodnim postavljanjem Coca-Colinih proizvoda.

“Proteklih smo dana zaista uživali u posjetu centru i razgledavanju Coca-Colina izlaganja proizvoda, razveselilo nas je i fotografiranje s Djedom Božićnjakom, a ova je nagrada pravo iznenađenje – presretni smo što smo je osvojili i što je možemo podijeliti sa susjedima i rodbinom. Zahvaljujemo Coca-Coli i City Colosseumu, koji su nam uljepšali blagdane, i nadamo se da će još koji put prirediti takvu božićnu čaroliju”, izjavila je Valentina Martinović tijekom preuzimanja nagrade, u čemu su joj pomogli suprug Dragoslav i djeca Tony, Denny, Enny i Merylusy.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here