Dva skupocjena automobila u Konzumovoj nagradnoj igri

48

Minea i Baby Dooks izvukli dobitnike automobila i drugih vrijednih nagrada

U Super Konzum prodavaonici u Dankovečkoj ulici u Zagrebu, popularni Minea i Baby Dooks izvukli su ovog petka dobitnike glavnih nagrada u velikoj nagradnoj igri Konzuma “Ovo zvuči poznato?”. Marija Širić iz Nedelišća i Vera Pešut iz Zadra sretne su dobitnice pred kojima je sada međusobni shopping dvoboj pred kamerama Nove TV uz pratnju Minee i Baby Dooksa.

U dvoboju će biti odlučeno kome će pripasti automobil Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, a kome automobil Smart Forfour te koliko vrijedne košarice robe iz asortimana Konzuma će ponijeti svojim kućama.

Zadatak dobitnika u ovom dvoboju je, sakupljanjem artikala u prodavaonici,  u roku od 30 minuta najtočnije se približiti iznosu od 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora. Glavna nagrada je automobil Mercedes C klasa, te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do 10.000 kuna. Nagrada za drugoplasiranog je automobil Smart ForFour, te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do 10.000 kuna.

Uz dobitnike glavnih nagrada, izvučeno je još deset sretnih kupaca koji su nagrađeni godišnjom poklon kupnjom u Konzumu, u iznosu od 500 kuna na tjednoj bazi. Imena svih dobitnika objavljena su na web stranici www.konzum.hr.

Nagradna igra “Ovo zvuči poznato?” s bogatim nagradnim fondom,  još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost.

Više od dva milijuna pristiglih kupona za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri, potvrda je da kupci s veseljem prihvaćaju nagradne igre Konzuma i posebne prilike za osvajanje vrijednih nagrada.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here