Hewlett-Packard predstavio novi asortiman proizvoda

106Na današnjoj konferenciji za novinare u sklopu ovogodišnjeg Bug Future Show-a, tvrtka Hewlett-Packard predstavila je najnovija mobilna rješenja kreirana kako bi korisnicima unaprijedila način rada i omogućila veću produktivnost.

Kombinirajući vlastiti softver s partnerskim, tvrtka HP je stvorila potpuno mobilno rješenje za sve vrste poslovanja, uključujući obrazovanje, zdravstvo, javnu sigurnost i industriju maloprodaje.
Spomenuta rješenja predstavljena su kroz najnovije tablete i prijenosna računala HP Pro Slate 8, HP Pro Slate 12, HP Elite x2 1011 G1 i HP Elite Book Folio 1020, HP Omen, računalo kreirano za “gamere” te HP ZBook 14 i 15u, najtanje i najlakše radne stanice u industriji.
“Mobilni uređaji mijenjanju način na koji živimo i radimo, ali predstavljaju i znatne izazove IT odjelima koji sada moraju pružati podršku novoj mobilnoj radnoj snazi i istodobno upravljati korporativnim podacima na siguran način”, rekao je Nikola Puljiz, PPS Distribution Business Manager za Hrvatsku i dodao: “HP je najveći proizvođač komercijalnih računalnih rješenja za najveće svjetske tvrtke. Nijedna druga tvrtka ne može bolje riješiti probleme komercijalne mobilnosti od HP-a. Naši su uređaji razvijeni s ugrađenim značajkama sigurnosti, upravljivosti i trajnosti. U suradnji s robusnim rješenjima nezavisnih proizvođača softvera HP je stvorio ekosustav koji tvrtkama omogućuju maksimalno i sigurno ispunjenje obećanja o mobilnosti, zaključio je Puljiz.”

Cijene i dostupnost novog Hewlett-Packard asortimana proizvoda:

• HP Pro Slate 8 dostupan je odmah po cijeni od 3.599 kn s PDV-om.
• HP Pro Slate 12 dostupan je odmah po cijeni od 4.599 kn s PDV-om.
• HP Elite x2 1011 G1 dostupan je od siječnja 2015. po početnoj cijeni od 10.799 kn s PDV-om.
• HP Elite Folio 1020 G1 Notebook dostupan je po početnoj cijeni od 12.999 kn s PDV-om.
• HP OMEN dostupan je po cijeni od 13.999 kuna s PDV-om
• Radne stanice HP ZBook 14 i 15u iz proizvodne linije Ultrabook dostupne su diljem svijeta od siječnja 2015. Početna cijena u Republici Hrvatskoj je od 12.999 kn s PDV-om.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here