Poznati dobitnici priznanja PRO.PR Awards za 2015. godinu

77

Agencija za komunikacijski menadžment Apriori World iz Zagreba objavila je danas imena dobitnika priznanja PRO.PR Awards koja će biti dodijeljena pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću.

PRO.PR Awards priznanja su utemeljena 2012. godine, povodom obilježavanja desete obljetnice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi koja će se ove godine, od 22.do 25. travnja, održati u hotelu Malin u Malinskoj na otoku Krku u organizaciji agencije Apriori World.

Najveća posebnost ovih prestižnih priznanja je u tome što su namijenjena pojedincima, a ne organizacijama ili projektima.

Ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awards priznanja iz Hrvatske su Dubravka Jusić, direktorica korporativnih komunikacija u Vipnetu, Astrid Mušura Kaučič, direktorica agencije za komunikacijski menadžment In Medias Res, Snježana Bahtijari, direktorica korporativnih komunikacija u Ericsson Nikola Tesli, te Saša Forgić, voditelj kabineta župana Osječko-baranjske županije.

Sveukupno, ove godine će 20 pojedinaca iz regije i svijeta dobiti priznanje PRO.PR Awards, a među dobitnicima iz inozemstva ističu se Danny Rogers, urednik renomiranog časopisa PR Week, Gábor Hegyi, ugledni mađarski komunikacijski stručnjak i vlasnik agencije Capital Communications, te Renate Skoff, jedna od pionirki odnosa s javnošću u Austriji.

“Ovogodišnji program trodnevne konferencije obilježit će 13 predavanja i tri radionice. PRO.PR konferencija nije spektakl. To je jedinstveni događaj na kojem se okupljaju lideri komunikacijske profesije. Ostat ćemo vjerni našoj strategiji te ćemo i ove godine okupiti oko 200 sudionika iz osam zemalja”, izjavio je povodom objave imena dobitnika, predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije, Danijel Koletić.

Tijekom proteklog razdoblja dodijeljeno je 46 priznanja, a neki od dobitnika su i izvršni direktor za komunikaciju Vlade Velike Britanije, Alex Aiken, predsjednik Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću, Richard Linning, potpredsjednik Ruskog udruženja za odnose s javnošću, Andrey Barannikov, glasnogovornica OSCE-a, Cathie Burton, i drugi.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here