Sanja Buterin nova direktorica Carata Zagreb

133

Carat Zagreb, vodeća agencija za medijsku strategiju i planiranje koja pripada globalnoj Dentsu Aegis mreži, pod novim je vodstvom.

Nova direktorica, Sanja Buterin, dolazi na poziciju iz Star Importa, glavnog uvoznika Mercedes Benza za Hrvatsku gdje je vodila marketing i odnose s javnošću. Sanja Buterin ima izuzetno bogato poslovno iskustvo u raznim sektorima. Između ostalog, vodila je marketinšku aktivaciju na 12 tržišta za Nokiju, bila direktorica marketinga u Croatia osiguranju, najvećoj osiguravajućoj kući u Hrvatskoj, a radila je i na različitim pozicijama unutar najveće domaće privatne kompanije – Agrokora.

Ukupno, Sanja Buterin ima više od 20 godina iskustva, a kao izvorni govornik hrvatskog i njemačkog jezika uspjeh je postigla na pozicijama i u Hrvatskoj i u inozemstvu.

“Radeći na strani klijenta dobro sam upoznala ovaj posao, i snažno sam svjesna koje potrebe klijenata treba zadovoljiti agencija. Uvjerena sam da će međunarodni ali i lokalni ‘know-how’ koji Carat donosi na tržište osigurati poslovnu vrijednost za naše klijente. Uvijek gledamo prema budućnosti, vidimo potencijal u Hrvatskoj, a isto vrijedi i za naše klijente”, naglasila je Buterin.

Carat Zagreb usluge pruža impresivnom broju klijenta, među ostalim brendovima poput MasterCarda, General Motorsa, Splitske banke, Lega, Red Bulla, Adidasa, Nokije i Philipsa.

Kao pravni subjekt Carat Zagreb neovisno posluje na tržištu, ali je potpuno integriran u Caratovu mrežu što mu omogućuje pristup globalnim alatima, bazi podataka i studijama slučaja.

Ipak, u specifičnim područjima gdje bi lokalne suradnje imale smisla, Carat Zagreb će ih uzeti u obzir. (SEEbiz)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here