Vrhunski Villeroy & Boch noževi u novom Konzumovom programu nagrađivanja kupaca

571

U Super i Maxi prodavaonicama, od 5. siječnja do 31. ožujka 2015. godine, kupci imaju priliku sudjelovati u vrijednom programu nagrađivanja i ostvariti pravo na uštedu do čak 75% na kupnju vrhunskih Villeroy & Boch noževa iz asortimana VIVO.

Kvalitetan set noževa u kuhinji olakšat će pripremu svakog jela i uštedjeti dragocjeno vrijeme potrebno za pripremu, ali i serviranje jela.

Asortiman VIVO noževa omogućava savršen doživljaj kuhanja svojim modernim dizajnom te visokom funkcionalnošću.

Moderni oblik, izrađen u potpunosti od nehrđajućeg čelika, odlično se uklapa u svaku kuhinju. Uporaba noževa vrlo je laka zbog ergonomske drške te savršene ravnoteže, a optimalan kut rezanja daje savršene rezultate pri svakoj uporabi.

Za svakih potrošenih 50 kuna, u periodu od 5. siječnja do 31. ožujka, kupac dobiva jednu naljepnicu. Naljepnice se lijepe na poseban promotivni letak, a za sakupljenih 15 naljepnica kupac ostvaruje pravo na jedan od vrhunskih VIVO noževa uz popust do 75%.

Sakupljanjem naljepnica tijekom nagradnog razdoblja, uz značajne uštede možete objediniti cijelu kolekciju noževa; kuharski nož, nož za rezanje, santoku nož, sjekiricu, kuhinjske škare, nož za guljenje i druge.

Uključite se u ovaj jedinstven program nagrađivanja u Super i Maxi Konzum prodavaonicama i opremite svoju kuhinju vrhunskim VIVO noževima.

PROMO

1 COMMENT

  1. Ne znam na čemu temeljite tvrdnju da je linija Vivo “vrhunska”. Googlao sam cijelo jutro i nigdje nisam uopće pronašao tu liniju proizvoda. Grupa Villeroy i Boch uistinu ima vrhunski asortiman, ali ovi noževi očito nisu među njime, nego je, kao i kod drugih sličnih akcija Konzuma, riječ o običnom jeftinom promidžbenom spinu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here