Coca-Cola ulaže 3,8 milijuna eura u proizvodni pogon u Srbiji

64

Modernizacija opreme i proizvodnje ambalaže za sokove na centralnoj lokaciji omogućit će otvaranje Centra za proizvodnju sokova koji će povećati izvozni potencijal kompanije

Coca-Cola sistem u Srbiji (Coca-Cola Hellenic i kompanija Coca-Cola) uložit će 3,8 milijuna eura u proizvodne i kapacitete za skladištenje u cilju pokretanja najsuvremenijeg pogona za proizvodnju sokova u Beogradu, objavila je kompanija u izvješću, prenosi agencija SeeNews.

Ova ulaganja, kao i uvođenje nove linije koja može proizvoditi kompletan asortiman kartonske aseptične ambalaže od 0,5 do 1,5 l, omogućit će Coca-Coli da uspostavi Centar za proizvodnju sokova u beogradskoj tvornici, s već dogovorenim izvozom u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju, Bugarsku, Mađarsku i Poljsku.

Zahvaljujući ovom procesu, u Beogradu će biti otvoreno 80 novih radnih mjesta.

U okviru planiranih promjena u infrastrukturi proizvodnje sokova, aktivnosti tvornice Fresh&Co. u Subotici bit će integrirane u novi Centar za proizvodnju sokova u Beogradu. Očekuje se da cijeli proces bude završen do kraja 2015. godine.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here