Dr. Oetker Kvasac za kruh

149

Čarolija novog Dr. Oetker Kvasca za kruh uspijevat će i iskusnim majstorima i početnicima – posebna receptura u pakiranju od 10 g brzo i uspješno diže slana tijesta za kruh i peciva baš svaki put.

Potrebno je samo umiješati u brašno i uspjeh je neizostavan. Uz novi Kvasac za kruh, i profesionalci i početnici u kuhinji mogu biti sigurni da će čarobnim mirisom savršeno pripremljenog domaćeg pečenog kruha baš uvijek razveseliti ukućane i goste.

Dr. Oetker Kvasac za kruh suhi je pekarski kvasac najviše razine kvalitete, u istom visokovrijednom rangu s postojećim “zelenim” Dr. Oetker Instant kvascem, kojeg domaćice već dobro poznaju i vole.

Prema istraživanjima, u Hrvatskoj se od slanih dizanih tijesta najčešće pripremaju: pizza, slane kiflice (punjene), bijeli kruh, peciva, zatim nešto rjeđe tamni kruh, pogače i lepinje.

Detaljne upute mogu se pronaći i na samoj ambalaži, a odabrana receptura i mjera proizvoda savršeni su za ručno miješanje tijesta, kao i za pripremu u pekaču kruha.

Osim domaćeg kruha, na poleđini ambalaža može se pronaći po jedan od osam originalnih recepata koji će oduševiti sve ljubitelje kiflica, raznih peciva i različitih vrsta kruha. Posebna receptura, optimalna količina i poznata kvaliteta nepogrešiv su recept za ovu čaroliju.

Preporučena maloprodajna cijena pakiranja od tri vrećice Dr. Oetker Kvasca za kruh je 7,30 kuna.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here