Dr. Oetker Original Puding promocija

138

Dr. Oetker je osmislio posebnu puding promociju za sve ljubitelje pudinga. Uz pakiranje tri vrećice najprodavanijih puding okusa – vanilije i čokolade – potrošač dobiva na dar posebno dizajniranu Dr. Oetker puding žličicu.

Dr. Oetker puding žličice jedinstvenima čine: poseban oblik, pet nježnih boja (roza, svijetlo plava, zelena, žuta i lila) i šest različitih natpisa za sve generacije potrošača.

Na svakoj žličici pisana je svima poznata uzrečica iz djetinjstva – “Još jedna žličica …” – koja kod potrošača budi nostalgiju, stvara dodatnu vrijednost i potiče na kupnju.

Potrošač može odabrati i kupiti puding žličicu za svakog člana uže obitelji: za mamu, za tatu, za brata, za sestru, za djeda, za baku.

Raznolikost žličica – čak 30 mogućih kombinacija boja i natpisa – potiče efekt sakupljanja i ponovljene kupnje kod potrošača, a s većim brojem puding žličica za stolom, više je i radosti pri uživanju u pudingu.

Za još bolju uočljivost i još veću obrtajnost – Original puding promocija bit će podržana atraktivnim displejima i wobblerima na POS-u tijekom ožujka i travnja.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here