Novi izgled Karlovačkog predstavljen u Laubi

86

Više od 600 uzvanika na predstavljanju novog izgleda Karlovačkog

Jučer je u zagrebačkoj galeriji Lauba svečano predstavljen novi izgled Karlovačkog piva. Događaju je nazočilo više od 600 uzvanika među kojima su bili predstavnici domaćih kompanija i medija te osobe iz javnog i političkog života.

Karlovačko pivo na svojoj etiketi ponosno nosi grb grada Karlovca u kojem se proizvodi. Nov izgled Karlovačkog piva odlikuju moderan dizajn te stiliziran i moderniziran grb grada Karlovca kojim dominiraju prekrasne sirene – inspiracija za sinoćnji događaj. Misteriozan svijet sirena na jučerašnjem događaju bio je odličan uvod kojim Karlovačko otvara novo poglavlje pivske mitologije.

“Ovim događajem uplovili smo u budućnost. Karlovačko pivo ima dugu tradiciju, no to je pivo koje se stalno razvija i okrenuto je budućnosti. Nova etiketa ponosno pokazuje svu strast i umijeće koje ulažemo u naše Karlovačko. Podsjećamo i na hrvatski ječam kojeg koristimo u Karlovačkom pivu. Za nov izgled Karlovačkog inspirirale su nas sirene – simbol karlovačkih rijeka koje su oduvijek povezivale ljude. Tako i naše Karlovačko povezuje sve nas optimiste i zaljubljenike u život, a vjerujemo da će tako biti i u budućnosti u koju plovimo”, istaknula je Branka Slaveska, predsjednica Uprave kompanije Heineken Hrvatska.

Karlovačko pivo novog izgleda, ali istog vrhunskog okusa, uskoro stiže na tržište. U proizvodnji Karlovačkog piva koriste se prirodni sastojci: slad napravljen od ječma s hrvatskih polja, voda, kvasac i hmelj.

Karlovačko pivo ne sadrži konzervanse, aditive niti sirovine GMO podrijetla. Ukoliko se u njemu uživa umjereno, pivo može biti dio zdravog stila života. Osim toga, pivo sadrži manje kalorija nego mnoga druga pića pa stoga ne čudi da su u njemu uživale i brojne dame na sinoćnjem događanju.

Kako ova kompanija aktivno promiče odgovornu konzumaciju alkohola za goste događaja u Laubi bio je organiziran besplatan prijevoz taksijem kako bi sretno i sigurno stigli svojim kućama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here