Anita Letica imenovana generalnom direktoricom društva Philip Morris Zagreb

295

Anita Letica imenovana je generalnom direktoricom za hrvatsko tržište u sklopu grupacije društava Philip Morris te će uskoro biti promovirana za predsjednicu uprave društva Philip Morris Zagreb d.o.o., izvijestili su iz ove duhanske kompanije.

Do prelaska na novu funkciju, Letica je obavljala dužnost direktorice poslovnog razvoja i planiranja za regiju jugoistočna Europa koja obuhvaća Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Rumunjsku, Sloveniju i Srbiju.

Kao generalna direktorica za hrvatsko tržište i dalje ostaje članica menadžment tima regije jugoistočna Europa.

Tvrtki Philip Morris International pridružila se 2008. godine, nakon uspješne karijere u Plivi, gdje je radila na raznim odgovornim pozicijama u odjelu financija.

Diplomirala je financije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te magistrirala poslovno upravljanje na Poslovnoj školi u Bledu.

Anita Letica ovim će imenovanjem zamijeniti Branislava Bibića, koji je promoviran na dužnost direktora korporativnih poslova i člana menadžment tima globalne poslovne jedinice Duty Free sa sjedištem u Lausanni u Švicarskoj.

Philip Morris International lider je na globalnom Duty Free tržištu s prisutnošću u 135 zemalja.

1 COMMENT

  1. Poštovanje ..koristim duhan za motanje marke “Chesterfield Blue” i mogu slobodno reci da je odlične arome i kvaliteta. Ovom prilikom zamolio bih upravu da razmotri mogućnost povećanja gramaže u limenkama sa nekom pristupačnom cijenom. Dosadno je stalno kupovati gramažu od 80 grama. Mislim da su ovakvog mišljenja i ostali konzumenti navedenog proizvoda u BiH. Bili bi vam veoma zahvalni da u prizvodnu liniju pustite neko vece pakovanje..(bar od 250 grama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here