Dr. Oetker premium šećeri s aromama

123

Stogodišnja tradicija, iskustvo i kreativnost Dr. Oetkera rezultirali su najfinijim novostima za sve prave ljubitelje slatkoga – novim premium šećerima s prirodnim aromama.

Omiljene slastice od sada se mogu obogatiti aromama cimeta, limuna i ruma s najfinijim šećerima.

U pripremi savršenih cimet rolica dovoljno je jedno pakiranje Dr. Oetker Cimet šećera, dobivenog od fino mljevenog cimeta s prirodnim aromama u smeđem šećeru koji će svakim domom proširiti dobro poznat i primamljujući miris te okupiti sve ukućane u zajedničko uživanje u ukusnim kolačima.

Vole li ukućani ipak osvježavajuće torte, odličan je izbor Dr. Oetker Limun šećer. Fini šećer s prirodnom aromom limuna svakoj će torti, a posebno primjerice kremi omiljenog recepta za tortu od sira dati posebnu notu kojoj nijedan ljubitelj slatkoga neće moći odoljeti.

Treći novitet iz doma Dr. Oetkera je šećer s prirodnom aromom ruma. Idealan je za ukusne kolače koji se sljubljuju sa svakom poslijepodnevnom kavom, poput jednostavnih a uvijek omiljenih čokoladnih rum-kuglica iz recepta na pakiranju.

I ovaj put su porijeklo, vrhunska provjerena kvaliteta i omjeri aroma pažljivo birani kako bi se s lakoćom ispekli najslasniji aromatični domaći kolači.

Dr. Oetker premium šećeri s aromama oduševit će baš svakog sladokusca jer se mogu jednostavno dodati u svaki željeni kolač, kremu, desert ili pak napitak kao što bi se dodala i vrećica vanilin šećera.

Kombinacija najfinijih šećera i odabranih prirodnih aroma daju idealan spoj Dr. Oetker premium šećera s aromama.

Preporučena maloprodajna cijena jednoga pakiranja je 2,19 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here