Kutjevo traži lice za naslovnice

92

Andrassy i Prosinecki_KutjevoPoznati fotograf Damir Hoyka, uz pomoć glasova na Facebook stranici Kutjevački podrum, izabrat će desetak najboljih lica za promociju kutjevačkog gemišta.

Graševina Kutjevo najbolje se slaže s mineralnom vodom od svih vina te sorte jer u gemištu voda ne razgradi njezine iznimne osobine, već se vino i voda prožmu za jedinstveni užitak. Poručuju to iz tvrtke Kutjevo i nude ljubiteljima svoje vinske sorte da i sami postanu prave profesionalne zvijezde.

Fotograf Damir Hoyka i stručni tim osigurat će za desetak osoba doživljaj čarolije snimanja na odabranim lokacijama, s modnim preobražajem i svim drugim detaljima koji će ih dovesti na reklame i jumbo plakate za kutjevački gemišt.

Zainteresirane nove zvijezde na hrvatskoj sceni detalje prijave i izbora mogu pronaći na web stranici kutjevo-gemist.com, od ponedjeljka, 23. ožujka.

Ljubitelji izvrsnog vina uvijek su u centru našeg poslovanja, a oni su naravno i najzaslužniji za naše uspješne prodajne rezultate s graševinom, kao najjačim vinskim brendom među bijelim vinima.

“Odlučili smo ih zato uključiti u uspjeh prave graševine za najbolji gemišt i tražimo zvijezde koje će pokoriti naslovnice. Vjerujemo da Graševina Kutjevo zaslužuje njihovo povjerenje jer kvalitetu svake godine iznova potvrđujemo i posebno nam je drago da je, unatoč problemima i nepovoljnim vremenskim prilikama, graševina u litri iz berbe za 2014. godinu odskočila po bodovima prema ocjenjivanju Zavoda za vinogradarstvo i vinarstvo”, rekla je Sandra Ratković, direktorica prodaje i marketinga Kutjeva.

Dodala je da su tradiciju i popularnost gemišta, kao jednog od autohtonih hrvatskih osvježavajućih pića, prošle godine promovirale domaće zvijezde Robert Prosinečki i Andrea Andrassy.

“Sigurna sam da će profesionalni tim nastaviti jednako uspješnu priču te pronaći nove zvjezdane potencijale”, zaključila je Ratković.

Graševina Kutjevo i gemišt moderan su par, naglašavaju iz tvrtke Kutjevo, pa su stoga i odabir budućih zvijezda zasnovali na naprednoj tehnologiji i atraktivnoj aplikaciji koja će povezivati web stranicu i Facebook.

Naime, svi zainteresirani kandidati moći će učitati svoje fotografije na webu ili Facebooku te pratiti objavu svoje fotografije još u fazi natjecanja. Time će odmah doživjeti svojih pet minuta slave, a i prikupljati glasove publike za profesionalni casting.

Za kandidate će glasati publika na Facebooku i stručni žiri, te će zajedno odabrati kandidate za uži krug.

Kutjevo d.d. najbolji je proizvođač graševine, najraširenije sorte u Hrvatskoj, što potvrđuju podaci i da su najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, ističu iz tvrtke i dodaju da su samo u 2013. i 2014. godini njihova vrhunska vina, ledene berbe i pjenušac osvojili čak 33 razne nagrade i priznanja. Ujedno, prema mišljenju potrošača, Graševina Kutjevo pruža im najbolji omjer cijene i kvalitete.

“Kako je uz minerale bogata alkoholom, taninima i svježim voćnim okusima te nježnim mirisima cvijeća, mineralna voda je ne narušava, već se s njom duboko prožme i opet se ima u čemu uživati, na dugi rok i polako, po čemu je jedinstvena. Graševina Kutjevo ima sve parametre u najboljim omjerima, ničega premalo i ničega previše i upravo zbog toga je jako pitka, savršena za okrepu, uživanje i istinsku radost”, poručio je Drago Humski, sommelier tvrtke Kutjevo.

Jedinstvenost graševine iz podruma tvrtke Kutjevo čini tlo koje vino obogaćuje mineralima najstarijih planina u Europi, pa najčistiji minerali korijenom dolaze u grožđe i vino.

“Svježinu i zrelost, Kutjevo u Graševini drži u ravnoteži, reći će struka, jer živa svježina i topli alkohol su sasvim povezani, minerali čisti i brojni, tanini biljni i blago gorkasti, a aroma istaknuta i sortno tipična i jedinstvena. Kada to kaže struka, onda je to tek dio priče, ali kada to potvrde potrošači, onda je to zaokruženi rezultat”, zaključuje Humski.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here