LG G3 proglašen najboljim pametnim telefonom

55

Pametni telefon LG G3 LG Electronicsa (LG) najboljim je pametnim telefonom godine proglasilo udruženje mobilnih operatera GSMA na natjecanju Global Mobile Awards tijekom sajma Mobile World Congress 2015 koji se održava u Barceloni.

LG G3 je proglašen najboljim zbog svoje kvalitete, niza korisnih značajki i jednostavnosti uporabe. Također, LG Watch Urbane i LG Watch Urbane LTE su na MWC-u dobili devet nagrada od različitih prestižnih medija.

“Od svog predstavljanja LG G3 dobiva sjajne kritike, dostupan je diljem svijeta u suradnji s preko 170 operatera, a njegov je uspjeh uvelike pridonio porastu godišnjeg prihoda od 16 posto. Donosi jednostavnost korištenja i intuitivno korisničko iskustvo uz svoj 5,5-inčni Quad HD zaslon i OIS+ kameru od 13 MP s laserskim automatskim izoštravanjem. Uvodi i inovacije kao što su Smart Keyboard, fotografiranje selfija pomoću geste, bljeskalica za prednju kameru i Knock Code kako bi ponudio jednostavno praktično, pametno i sigurnije korisničko iskustvo”, rekli su iz GSMA u obrazloženju svog izbora.

Kad je riječ o pametnim satovima, LG Watch Urbane i LG Watch Urbane LTE su najboljim pametnim satovima na ovogodišnjem izdanju MWC-a proglasili brojni prominentni IT mediji.

LG Watch Urbane je tako dobio nagrade medija kao što su Android Authority, Android Central, PC Pro i Ubergizmo za svoj klasični i urbani dizajn s daškom analognog.

Prvi LTE pametni sat na svijetu, LG Watch Urbane LTE, dobio je priznanja medija Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews i TechnoBuffalo.

Naglašeno je i kako je ovo prvi pametni sat s NFC značajkom za plaćanje i sat s najmoćnijom baterijom u industriji.

“Čast nam je što je toliko organizacija prepoznalo naš trud oko razvoja uređaja LG G3 i pametnih satova Urbane. Nastavit ćemo stvarati inovacije te usavršavati naše premium pametne telefone i nosive uređaje kako bismo unaprijedili živote naših potrošača”, rekao je Juno Cho, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here