Rekordan interes za Karlovačko RockOff

81

Karlovacko - Add - ZiriViše od 100 prijava pristiglo je iz svih dijelova Hrvatske, a priliku da zasviraju pod svjetlima reflektora i ostvare svoj životni san dobit će samo najbolji.

Karlovačko RockOff ovim putem šalje posljednji poziv svim zainteresiranim glazbenicima i bendovima koji žele svoje garaže zamijeniti svjetlima pozornice.

Ostalo je još manje od dva tjedna za prijave na festival koji novim talentiranim izvođačima otvara vrata u svijet glazbe i pruža mogućnost da ostvare svoj san.

Pobjednika očekuje prava glazbena avantura i ulazak u profesionalni svijet glazbe. Uz 100 sati snimanja u studiju u suradnji s vrhunskim producentom, pobjednik osvaja produkciju singla i snimanje videospota.

Novu zvijezdu Karlovačko RockOffa očekuje još jedna poslastica, nastup i gostovanje na velikom koncertu Vatre u Zagrebu u listopadu 2015. godine.

Među pristiglim prijavama ima i poznatih bendova, poput Adastre, što dodatno potvrđuje važan status Karlovačko RockOffa, inovativne glazbene platforme koja mladim glazbenicima pruža prilika da pokažu svoj talent, podijele ga s publikom i postanu nove glazbene zvijezde ili učvrste svoj status među publikom.

Žiri u sastavu Hrvoje Horvat, Ivan Dečak, pjevač i autor hitova grupe Vatra, Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica grupe Jinx, Damir Martinović Mrle, član grupe Let 3 te Srđan Sekulović Skansi, poznati producent imat će težak zadatak odabira najboljih među odličnima, no publika im u tome može pomoći glasovanjem za svoje favorite na internetskoj stranici Karlovačko RockOffa.

Vremena je malo, a kvalitetnih bendova zaista mnogo. Trenutno je najviše prijava pristiglo iz Sinja i Splita, što potvrđuje status Dalmacije kao najraspjevanije regije, no i kontinentalci još uvijek imaju priliku pokazati svoj talent.

Već 10. travnja bit će poznato kojih 30 izvođača ide u sljedeću fazu natjecanja. Pobjednik može biti samo jedan, no da su oni izvrsni među prijavljenima prepoznati i od strane publike i kritike, čak i ako nisu pobijedili, dokazuje primjer Sare Renar koja je ove godine osvojila nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu Jesen.

Osim Sare, Porin za najbolji album s raznim izviđačima osvojila je kompilacija RockOff – Festival novog zvuka.

Zato žiri i organizatori podsjećaju kako je glazbena platforma Karlovačko RockOff otvorena za izvođače svih glazbenih stilova, bendove ili samostalne izvođače, a više informacija dostupno je na službenoj Facebook stranici Karlovačko RockOffa, koja trenutno broji više od 2.700 fanova ili na internetskoj stranici festivala.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here